Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves lányom siratja a...

16 éves lányom siratja a bögréjét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
félórája elejtette a bögréjét és darabokra tört azóta csak sír, hogy neki már bögréje sincses, meg hogy ezután miből fog majd inni (üditőt is abból itta eddig) Van millió másik bögrénk, neki eddig is csak az kellett. javasoltam,hogy hétfőn megyünk és veszünk másikat. azt mondta nem kell, úgysem lehet már ilyet venni. (4. osztályos korában kapta az osztálytársaitól) Szép kis bögre volt azt be kell vallani(sötétkék volt, arany színű mintával a minta: Rák csillagjegy dátummal szép ki képpel), de szerintem a sírás túlzás. mit tegyek?
2011. aug. 19. 22:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%
Igen, de a tigrisem túlélheti az anyámat, és ha anya nem lesz a tigrisem még értékesebb lesz, érted? De ha elvesztem a tigrisem, akkor nem lesz meg ez a kedves tárgy! Pl amikor elköltöztem, otthonról, anyám hozta utánam Tigrist, mert fenn felejtettem, amikor elszakadt az orra megvarrta...stb. A Tigris anyát szimbolizálja, és ha anya épp nincs velem, akkor is velem van a Tigris! Unokabátyámnak kutyája van!!! Ugyanígy nem tud tőle elszakadni. Ezek nem tárgyak hanem emlék lokalizátorok!
2011. aug. 19. 23:06
 22/35 anonim ***** válasza:
10%
most nem azért de 16 éves lány? Ha csak nem valami hatalmas érzelem fűzheti hozzá (halott családtagra emlékeztet mit tudom én) akkor pszichológiai eset...
2011. aug. 20. 02:07
 23/35 anonim ***** válasza:
Kicsi darabokra tört? Mert ha nem talán össze lehet még ragasztani. Pillanatragasztóval vagy valami hasonlóval.
2011. aug. 20. 14:17
 24/35 anonim ***** válasza:
79%
Lehet hogy alapból olyan lelkiállapotban volthogy bármin sírva tudott volna fakadni, vagy a hozzá fűződő emlékek miatt. Pl. ha alsóban rossz volt a kapcsolata az osztályával, de aztán mégis jó barátok lettek vagy ilyesmi.Próbáljátok meg megragasztani. Ha inni nem is fog tudni belőle legalább emléknek megmarad.
2011. aug. 20. 14:26
 25/35 anonim válasza:
100%
Szerintem itt nem csak a bögréről van szó.. Valami más! Ha jó viszonyban vagytok, akkor még most menj utána és kérdezd meg mi bántja! Persze én sem hevertem még mindig ki, mikor anya kidobta a méhecskés ruhámat, mert már kinőttem, annyira imádtam..:(( 15L
2011. aug. 20. 23:18
 26/35 anonim ***** válasza:
50%

nem értem, hogy miért törölték a hozzászólásomat......

az ilyen fokú érzelmi ingadozás igenis utalhat kábítószer fogyasztásra.

2011. aug. 21. 00:09
 27/35 anonim ***** válasza:
Szerintem is valami más áll a háttérben, a bögre pedig még rátett egy lapáttal. Próbáld meg kideríteni, mi a valódi ok.
2011. aug. 21. 01:07
 28/35 anonim válasza:
100%

Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Szerintem is más van a háttérben.

15 éves lány vagyok és magamból kiindulva ..

ha apa tőlem megkérdezné hogy mi a baj ..gondolkodás nélkül rávágnám hogy SEMMI.

Ezért azt tanácsolom neked hogy beszélj a barátnőjével hogy Ő tudja e hogy mi a baja vagy kérdezze meg a lányodtól és azután számoljon be Neked.

És szeretnélek megkérni arra hogy bármi történik azt írd ki .. nagyon kíváncsi vagyok a történet végére

2011. aug. 21. 01:35
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pontosan ugyan ilyen bögrém van :D

Szerintem mond neki hogy ez csak egy tárgy, egy jelkép, de fontosabb hogy akiktől kapta azokkal még mindig találkozhat és nem egy bögrén fog múlni a barátságuk. Majd hozzászokik egy másik bögréhez, nekem is kicsit "kényelmetlen" mikor egy nem megszokott bögréből/pohárból iszok. Majd megnyugszik, lehet mostanában egyébként is rosszabb napjai voltak és ez a kis dolog váltotta ki a sírást. De mivel ez egy majdnem minden második ajándékboltban beszerezhető ezért szerintem nem is volt az osztálytársai részéről nagyon személyes ajándék, inkább csak ő tulajdonított neki nagy dolgot+ megszokta, megszerette.

2011. aug. 21. 02:00
 30/35 A kérdező kommentje:

Biztosra veszem, hogy nem kábítószerezik, ő nem olyan. Még feltételezésnek is rossz!

Azóta már kérdeztem többször, hogy hol vegyünk bögrét, milyet vegyünk, azt mondta nem kér bögrét ( a "baleset" óta átlátszó üvegpohárból iszik -mindig is utálta azokat a poharainkat, mondta többször, hogy ha rajta múlna már mind a kukában lenne)

A barátnőjével nem nagyon tudok beszélni, mert a telefonszáma nincsen meg, és ha a lányomtól kérem el, feltűnne neki.

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 21. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!