Hogy tudnék kicsit bátrabb lenni tesiórán a gimiben?
Figyelt kérdés
Most leszek 9.osztályos.Tesiből mindig is béna voltam,egyszerűen nem nekem való...Bakot/szekrényt ugrani imádtam,de egyszer túl kicsi volt a lendületem,valahogy kibicsaklott a csuklóm,több hétig fel volt dagadva,azóta akármennyire is győzködöm magam hogy most menni fog,a dobbantón megállok,és nem ugrom át,egyszerűen nem megy.Gyűrűzni még alsós koromban az udvaron nagyon sokat gyűrűztem,de egyszer kiment a vállam,azóta azt sem csinálom...A tesitanárunk szerencsére nem követelte meg hogy ilyeneket kötelezően csináljunk,de a gimiben 3 tesitanár van,állítólag mindegyik nagyon kemény.Talajtornában is béna vagyok,nem tudok fejen-kézenállni,cigánykerekezni.:D 170 cm vagyok,a magasugrásnl mégis a legrosszabbak között vagyok,nem emelem eléggé a lábam,mert FÉLEK,nem tudom,hogy mitől.:D Az eddigi tanárom addig próbáltatta velem,míg sikerült,de gondolom a gimnáziumban már nem lesznek ilyen türelmesek...Mit tudnék csinálni,hogy ne féljek ennyire?Hiába mondogatom magamnak hogy most sikerülni fog,a bak,magasugrás előtt megállok,lassítok,mondjuk a talajtornához szimplán béna vagyok...Félek hogy az új suliban én leszek a lúzer,akinek semmi nem megy,és engem fognak cikizni,stb..2011. aug. 18. 11:36
11/14 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg , de ha nem megy ne erőltesd!
Én is eléggé béna vagyok tesiből főleg talajtornából.
Amikor cikiztek egyszerűen nem figyeltem oda vagy annyit mondtam hogy inkább legyek rossz tesiből, mint a többiből.
Persze nálunk úgy van, hogy aki jó tesiből azoknak a 95%-a rossz a többi tantárgyból. Én most megyek új suliba..de
nem érdekel hogy cikiznek..ez van azt kész ^^ Persze azért próbálkozok ..nem akarok megbukni ._. xD
12/14 anonim válasza:
Nekünk például gimiben tök jófej tanárunk volt,elég türelmes. Mondjuk ettől ugyanolyan béna. :D Szerencsére sosem cikiztek,nálunk ilyen nem volt,h jajj de béna vagy,mert nem mászol fel a kötélen. Sokkal előbb piszkálták azt,aki nem öltözött át sose,mint aki igen,de nem tudta megcsinálni.
14/14 anonim válasza:
Én is csak tapasztalatot tudok írni. Nálunk szerencsére nő a tesitanár, és jobban megérti a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!