Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez? Ez is hozzátarto...

Miért van ez? Ez is hozzátartozik a kamaszodáshoz? Mással is volt ilyen?

Figyelt kérdés

észre vettem hogy mostanában megfordult az ízlésem :O

mármint eddig pl imádtam a csokit,viszont mostmár az édességek nem ízlenek :s

és eddig rühelltem a karfiolt,mostmeg folyton arra kérem anyát hogy csináljon karfiollevest,meg rakott karfiolt és rántott karfiolt,mert az lett az újdonsült kedvenc kajám

ez mitől van?

13l

2011. aug. 15. 12:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

amúgy utolsó erről nem is tudtam o.O

bár amennyi karfiolt eszek mostanság,nem hiszem hogy bármilyen hiányom is lenne,mégis folyton azt kívánom mert annyiraa finom *-*

2011. aug. 16. 07:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Én meg pont, hogy mindennemű édességet utáltam anno, most meg csokicsokicsoki...:SS

Kaják közül meg régen a csirkepaprikást, töltött paprikát szerettem most meg még véletlenül sem enném meg egyiket sem. De még vannak más kaják, amiket régen megettem [bab, borsó, lencse, paprika], most meg utálom őket.

2011. aug. 16. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, a karfiolnak valami köze van a kamaszodáshoz, mert én és a legjobb barátnöm régen utáltuk a karfiolt, most meg, ha a menzán karfiolleves a menü, az utolsó cseppig bekanalazzuk. :D Még az is változott, hogy régen egy csomó olyan ételbe raktam culrot, amibe felesleges, pl. túrós tészta, sóska, és mostanában már sosem rakok rá cukrot. A sóskát is mostmár imádom, régebben nem annyira. Az édességeket pedig régen imádtam, képes voltam egész nap azt enni, de kb. két hete már alig eszem, ez elég fura, de persze örülök. :) És abban is változtam, hogy régen szinte csak teát ittam, mostanában viszont inkább vízböl iszom sokat. :) 15/L
2011. aug. 16. 20:47
 14/14 anonim ***** válasza:
16:16 vagyok. Nálam pont fordítva működik ez a karfiolosdi, ugyanis régen imádtam, most meg... phejj....:D
2011. aug. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!