Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez? Ez is hozzátarto...

Miért van ez? Ez is hozzátartozik a kamaszodáshoz? Mással is volt ilyen?

Figyelt kérdés

észre vettem hogy mostanában megfordult az ízlésem :O

mármint eddig pl imádtam a csokit,viszont mostmár az édességek nem ízlenek :s

és eddig rühelltem a karfiolt,mostmeg folyton arra kérem anyát hogy csináljon karfiollevest,meg rakott karfiolt és rántott karfiolt,mert az lett az újdonsült kedvenc kajám

ez mitől van?

13l

2011. aug. 15. 12:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Attól, hogy változik az ember ízlése:) Én pl. a sárgadinnyét imádtam még 1 évvel ezelőtt is, most meg egyszerűen rossz ránéznem is..
2011. aug. 15. 13:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Változik az ízlés... :D Velem annyira nem volt ilyen, vagy nem emlékszem, de az esetedben szerintem jó is, hogy egészségesebb étrendet produkált ez a változás. 15/L
2011. aug. 15. 13:37
 3/14 A kérdező kommentje:

hát ez igaz :D

bár kicsit furi hogy eddig imádtam mostmeg nem szeretem :'D

2011. aug. 15. 14:07
 4/14 anonim válasza:
100%

átlagosan 7 évenként változik az ízlése minden embernek..

legalábbis múltkor ezt olvastam : )

2011. aug. 15. 15:15
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

velem is hasonló volt. :)

szerettem a káposztás tésztát most már nem.. :D

És a zenék terén is nem csak a régi kedvenceim szeretem hanem azoknak a zenéit is akiket eddig nem szerettem. :)

13/L

2011. aug. 15. 15:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Dettó :D

Kiskoromban a kedvenc kajáim listáján volt a töltött paprika és a kelkáposzta főzelék, most meg még a gyomrom is felfordul, ha rájuk nézek. Mákos tészta is hasonló történet, régen szerettem, aztán rühelltem, most meg megint szeretem.:D

Zenei téren is ez van, bár szerintem az efféle változás inkább a "szemem kinyílásának" tudható be.:D Olyan 11 éves koromig a popot és a lightosabb rockot szerettem, utána elkanyarodtam a metal irányába.:D Mondjuk ennek még örülök is, legalább nem vagyok tucatnunci.

13/L

2011. aug. 15. 16:16
 7/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

hát én zenei téren kb ugyanott vagyok mint eddig is :)

2011. aug. 15. 17:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, velem is ez van.

A csokit egyenesen utálom, a karfiolt meg hetente 2x kell csinálni.

14L

2011. aug. 15. 19:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

én spéci nem iszok smmilyen üdítőt 1 éve csak vizet

15/F

2011. aug. 15. 21:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz 15:15 7 évente+ az agy tudat alatt ad ki parancsokat avval kapcsolatban, mit kell enned pl. ha cinkhiányod lépne fel azonnal megőrülsz egy rántottáért stb. Ezért is kívánósak a kismamák. Kamaszkorban a változások valtozó étrendet kívánnak.
2011. aug. 15. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!