Miért van ez? Ez is hozzátartozik a kamaszodáshoz? Mással is volt ilyen?
észre vettem hogy mostanában megfordult az ízlésem :O
mármint eddig pl imádtam a csokit,viszont mostmár az édességek nem ízlenek :s
és eddig rühelltem a karfiolt,mostmeg folyton arra kérem anyát hogy csináljon karfiollevest,meg rakott karfiolt és rántott karfiolt,mert az lett az újdonsült kedvenc kajám
ez mitől van?
13l
hát ez igaz :D
bár kicsit furi hogy eddig imádtam mostmeg nem szeretem :'D
átlagosan 7 évenként változik az ízlése minden embernek..
legalábbis múltkor ezt olvastam : )
velem is hasonló volt. :)
szerettem a káposztás tésztát most már nem.. :D
És a zenék terén is nem csak a régi kedvenceim szeretem hanem azoknak a zenéit is akiket eddig nem szerettem. :)
13/L
Dettó :D
Kiskoromban a kedvenc kajáim listáján volt a töltött paprika és a kelkáposzta főzelék, most meg még a gyomrom is felfordul, ha rájuk nézek. Mákos tészta is hasonló történet, régen szerettem, aztán rühelltem, most meg megint szeretem.:D
Zenei téren is ez van, bár szerintem az efféle változás inkább a "szemem kinyílásának" tudható be.:D Olyan 11 éves koromig a popot és a lightosabb rockot szerettem, utána elkanyarodtam a metal irányába.:D Mondjuk ennek még örülök is, legalább nem vagyok tucatnunci.
13/L
köszi a válaszokat :D
hát én zenei téren kb ugyanott vagyok mint eddig is :)
Nyugi, velem is ez van.
A csokit egyenesen utálom, a karfiolt meg hetente 2x kell csinálni.
14L
én spéci nem iszok smmilyen üdítőt 1 éve csak vizet
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!