Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szőrösödés a hason hozzátart...

A szőrösödés a hason hozzátartozik a várandóssághoz?

Figyelt kérdés

Hát, eléggé kezdek elkenődni, ugyanis egyre csak azt veszem észre, hogy szőrösödik a hasam. Eddig is voltak ott pihéim, de kezd sötétedni a szőr és nagyobb is.

Így marad ez?

2008. nov. 29. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyenezt tapasztaltam, nem is akartam kiírni kérdésként ide, annyi szégyeltem magam.

Fogalmam sincs miért van, vagy hogy marad e, ebben nem tudok segíteni, csak azért írtam, mert mélyen együttérzek veled...

39 hetes kismami

Ui.: esetleg, ha megszülök és változás áll be, azt mindenképpen megírom, hogy megnyugtassalak.

2008. nov. 29. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez volt a problémám, nagyon megerősödött és sötét lett. De nekem visszaállt a régibe:)

12 hetes baba anyukája

2008. nov. 29. 20:48
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Velem is ugyanez volt a helyzet,de mostanra 39.-hét visszagyengült.Én ugy olvastam,hogy a kisfiút váró anyukáknál fordúl elő,mert minimálissan de belekerűl a tesztoszteron hormon a mama vérébe. lehet hogy hülyeség,de ne aggódj el fog múlni.
2008. nov. 29. 21:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a táborhoz. Tök gáz. Én a védőnőmet is kérdeztem, hogy elmúlik-e ahogy jött, mire szegény is csak annyit tudott mondani: remélem..

Pedig mi csajszit várunk, szóval nálunk nem igaz az előző hozzászólás.

És a fura az egészben, hogy amikor 8 hetes voltam, legyantáztattam a lábam, és azóta (most 21 hetes vagyok) nem kellett gyantázni, és egy szőrszál sincs rajta. Azthiszem átcsoportosultak a hasamra. :(

2008. nov. 29. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 7eves a fiam es nalam nem mult el a hasi szorosodes ,sot meg a labam merete is megnagyobbodott 2szammal!
2008. nov. 29. 21:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szőrösödött a hasam, igaz fiam is lett. Én szemöldök csipesszel kihúzgáltam, mert baromira zavartak a hosszú fekete szálak, szerencsére nem volt sok. Azt hittem én vagyok hülye, de látom más is írta, nagyobb lett a lábam! Senki nem akarja itthon elhinni, de nem jöbbek rám a régi cipőim... a szőrösödés elmúlik, ne félj, helyette viszont a hajad fog nagyon hullani...
2008. nov. 29. 22:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is tapasztaltam a szőrösödést, úgy tudom, ez a terhességi hormonok miatt van. Mivel szőke vagyok, nekem nem túl feltűnő, nem is igazán zavar, mindig mosolygok rajta. Első terhességem idején sokkal intenzívebb volt, akkor lányt szültem, de szülés után elmúlt. Most is szőrösödik rendesen, de nem olyan vészes. Most fiút várok... tehát szerintem nem a baba nemétől függ.
2008. nov. 30. 07:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
sajnos ez tényleg vele jár.De kihullik.LEGALÁBBIS A LEGTÖBB EMBERNEK.Nekem a pajeszom alatt kezdett nagyon szörösödi a nyakam,vagy arcom,nem is tudom iagzán megnevezni.2hete szültem,de már sokkal jobb a helyzet.
2008. nov. 30. 10:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A szőrösödésről azt hallotttam, hogy azért van, mert a testünk ilyenkor a "megtartásra" törekszik, de a szülés után fokozatosan elmúlik. Sajnos a hajunkkal is ugyanez a helyzet.
2008. nov. 30. 10:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, én meg pont azt tapasztalom, hogy amióta babát várok, alig kell a borotvához nyúlni. A hasamon is csak 1-2 szőr éktelenkedik, amit szemöldök csipesszel kiszedek, de ez már terhesség előtt is volt, csak akkor pár szállal több. Amúgy kisfiút várok...

29 hetes kismama

2008. nov. 30. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!