Tinik! Mikor vesztettétek el a szüzességeteket? Vagy még szűz vagy?
Figyelt kérdés
Aki túlesett már rajta, írja meg hány éves volt.Nemet is írjatok.
Aki még szűz, az is írja meg hány éves,és, hogy mikorra tervezi a napot!:)
Köszi!!
2011. aug. 15. 00:03
31/50 anonim válasza:
19 évesen veszítettem el, akkor kezdtem el először rendesen járni egy fiúval. hamar, kb 1 hét után megtörtént a dolog. vicces volt, sokat szerencsétlenkedtünk, mert ő is szűz volt. nem maradt meg rossz élményként, de olyan jónak sem, mert nem voltam szerelmes, inkább semleges, de már el akartam veszíteni, elég érett voltam hozzá.
32/50 anonim válasza:
14/L vagyok, és még szűz. 16 éves korom kiörül [ + - 1 év ] tervezem elveszíteni. :D
33/50 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Irjatok még!:)
2011. aug. 17. 00:00
34/50 anonim válasza:
14 éves lány vagyok,és 16 előtt nem tervezem elveszíteni :)
35/50 anonim válasza:
14 éves lány vagyok én még egy kapcsolatra sem találom késszen magam nem hogy a sex-re :D én nem tudnék időpontot mondani hogy mikor akarom én majd akkor akarom amikor szerelmes leszek :) igazán szerelmes
36/50 anonim válasza:
15 évesen a 17 éves barátommal, nála történt, két évvel ezelőtt, nem kényszerített rá, én akartam, azóta is együttvagyunk, imádjuk egymást, és jó vele a szex. Nem bántam meg. :)
17/L
37/50 anonim válasza:
15/L vagyok és 17 előtt semmiképpen:D
De amúgy nagyon sokan vannak (legalábbis errefelé) akik 12-13 éves korukba veszítették el, csak ők nem ide írogatnak, hanem csinálják.. De nem kell velük foglalkozni, szánalmasak:D
38/50 Ciossa válasza:
16/L,és még nem,jelenleg beérném a legelső kapcsolatommal is.:D
A dátumos dologról pedig annyit,hogy megy,mikor úgy érzem,hogy el kell mennie.:)
39/50 anonim válasza:
13 éves vagyok.Nem tudom mikor akar elveszteni,egy megfelelő fiú kell akit én szeretek és szeret.de minimum 2 hónapot várnák vele,és 13 évesen nem feküdnék le senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!