Tinik! Mikor vesztettétek el a szüzességeteket? Vagy még szűz vagy?
Figyelt kérdés
Aki túlesett már rajta, írja meg hány éves volt.Nemet is írjatok.
Aki még szűz, az is írja meg hány éves,és, hogy mikorra tervezi a napot!:)
Köszi!!
2011. aug. 15. 00:03
11/50 anonim válasza:
Sziasztok,én nem vagyok túl öreg,16 voltam mikor megtörtént.Évekig nem volt orgazmusom csak azért mert azt sem tudtam mi is ebben a jó?!Megfelelni akarás volt a fiúnak...azt tanácsolom,sexelj de csak akkor ha Te akarod!!És könyörgöm védekezz!Óvszer nélkül bele se kezdj,még ha a srác ellenkezik is.Ha nem használná,nem is az Igazi neked.Fontold meg!
12/50 anonim válasza:
17/L szűz vagyok még rá érek szerintem büszke lehetek magamra hogy nem adtam oda magam akárkinek. Olyannak akivel mondjuk egy hetet jártam én nem kapkodom el most nincs pasim de amíg a suli tart nem is akarok fontosabb a tanulás majd rá érek ha kijártam a sulit addig no szerelem csak álmodozni szabad :)
13/50 anonim válasza:
én 15 voltam, akkor jó volt de pár hónapig tartott csak utána. de most van egy csodálatos kapcsolatom és ebben tökéletes minden :)
15/L
jah, az ágyamban :D
14/50 anonim válasza:
15 lany es akkor akarom mikor megtalalom a megfelelo fiut
15/50 anonim válasza:
16 voltam 2 hónapja voltunk együtt a barátommal ez már idén lesz 10 éve azóta a vőlegényem és van egy másfél éves kislányunk :) aki gyönyörű. Nem bántam meg ő volt az egyetlen pasi az életemben és ez így is marad :D
16/50 anonim válasza:
14 vagyok és még szűz. 17-18 évesen akarom, előbb semmiképpen!!
14/L
17/50 anonim válasza:
Én 15 évesen még szűz vagyok, és büszke vagyok rá. Sajnos a legtöbb korombeli azt tapasztalom, hogy ilyenkorra már elveszti... Én még egyáltalán nem tervezem. :)
18/50 anonim válasza:
14 évesen a fiú ágyában. Egyáltalán nem bántam meg, már 6 éve együtt vagyunk. :)
19/50 anonim válasza:
még szűz vagyok és 15 vagy 16 évesen tervezem elveszíteni
13l
20/50 anonim válasza:
16/l-szűz
Majd, amikor jön, Dátumot nem tudok mondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!