Mik akartok lenni, ha "nagyok" lesztek?
munkanélküli
16/F
Igazából fogalmam sincs, talán OKJ-s biztonsági őr.
Mennyi orvos.:D
Én gyermekorvos szeretnék lenni már nagyon pici korom óta,megpróbálok mindent megtenni érte,most megyek gimibe,a biológiára-kémiára fogok hajtani nagyon nagyon,és remélem,sikerül...a családunkban senki sem járt főiskolára/egyetemre,nem vagyunk gazdagok,így nehéz lesz,de annál jobban küzdök.
15/L
újságíró *-*
igaz elég telített a szakma..de jó ismeretségekkel ráadásul külföldön.még bármi kisülhet belőle :D
3 éves korom óta színésznő akarok lenni.De tényleg.Egyébként ha valakinek van hozzá tényleges tehetsége,meg tud élni belőle.
Nagyon hajlok efelé,már voltam kerületin is ahol egy brozérmet sikerült bezsebelnem,továbbá vannak érmeim színjátszásból.Gimnáziumba Pécsre fogok meni,ezt is már negyedikes koromban eldöntöttem,és azóta sem változott egyikről sem a véleménem :).Remélem sikerül elérnem amit szeretnék.
Ha ez mégsem működne,esetleg állatorvos.(:
13/L
Csatlakozom a reménybeli leendő orvosokhoz. :)
Régebben fogalmam se volt, hogy mi akarok lenni, még a területet se tudtam, mindig zavarban voltam ha megkérdezték. Úgy éreztem hogy körülöttem mindenki tudja már, hogy mi akar lenni (azóta persze már máshogy gondolják), csak nekem nincs semmi ötletem. Azt hiszem 15 voltam mikor rájöttem, mit akarok csinálni, úgyhogy kérdező, nyugi. Egy csomóan még érettségi előtt se tudják hogy mik akarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!