Miskolciak! Melyik középsuliba akartok menni? Vagy melyikbe jártok?
Figyelt kérdés
És milyen szakra/tagozatra?? :)2010. nov. 21. 12:22
1/14 anonim válasza:
Ferenczibe járok, humánra. Te hova akarsz menni ?
Várj, tudom-tudom: Földes, Zrínyi, Herman
2/14 A kérdező kommentje:
Zrínyibe szeretnék :]
Honnan gondoltad??
2010. nov. 21. 12:36
3/14 anonim válasza:
Mert mindenki odaakar menni, ez már csak ilyen. Boldog-boldogtalan erre a 3 helyre jelentkezik, mert úgy gondolják, hogy erős,elit suli, de ez nem feltétlenül jó. Persze, csak ezt úgy zárójelben jegyeztem emg. Én is odaakartam menni, kéttannyelvűre. Fel is vettek, de a Ferenczit jelöltem meg elsőként, mondjuk nem bántam meg. A többi suli mi, amit bejelöltél ?
4/14 A kérdező kommentje:
Zrinyibe kettőt !
Utána Berze...
aztán meg még nem tudom, hogy mit fogok írni :)
2010. nov. 21. 12:52
5/14 anonim válasza:
A hermanba 8. osztályos bátyám a földesbe a másik pedig a zrínyibe és egyik se olyan jó mint aminek mondják, főleg nem a zrínyi
6/14 anonim válasza:
Ferenczi humán..:D pont mint az első válaszoló :D
7/14 anonim válasza:
Lehet még osztálytársak is vagyunk :D
8/14 anonim válasza:
Én vagy a Bencés gimnáziumba,vagy a Kossuthba,esetleg még a Lévayba akarok menni.
9/14 anonim válasza:
Ferencziis..:D te hányadikos vagy?:D és melyik osztályba jársz?:D
10/14 anonim válasza:
Öhm... Osztályt nem írok, de tizedikes.
Te ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!