Mik akartok lenni, ha "nagyok" lesztek?
Figyelt kérdés
Nekem nincs ötletem, pedig már 15 vagyok.2011. aug. 13. 17:46
1/32 anonim válasza:
Szintén 15 de nekem sincs ötletem. :D Ugyanis én semmiben nem vagyok jó. :S
2/32 anonim válasza:
Én nem leszek, én már vagyok valaki.
3/32 anonim válasza:
régen színésznő akartam lenni,de abból állitólag nem lehet megélni.
aztán eldöntöttem hogy festő leszek.
de abból se lehet.
aztán grafikus akartam lenni de arra is mindenki azt mondja hogy jaajj hát a grafikusok nem tudnak megélni!
szóval most ott tartok hogy vagy azt csinálom amit akarok,és leszarom hogy akkor nem engedhetek meg magamnak luxus cuccokat,vagy ott fogok ücsörögni egy irodában,és az egész életem kilátástalan lesz mert mindennap egy olyan dolgot kell csinálnom amit nem akarok.
13l
4/32 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket! Igazából én sem vagyok semmiből olyan jó és nem is érdekel semmi annyira, h el tudjam határozni. Jöhetnek még válaszok! :D
2011. aug. 13. 18:03
5/32 anonim válasza:
NE aggódj! Szinte mindenki valami befolyás alapján lesz az aki. Pl. szülők, növér, bátty, idősebb barátnő, stb. Vagy valahová csak belecsöppen. RENGETEG embertől hallottam már, hogy: Jaj, ha annak idején a katonaságnál nem lett volna lehetőségem......, lehet hogy munkanélküli lennék, ha annó a suliban nem kellett volna gyakorlatra menni ide és oda és nem ragadok ott akkor a mai napig nem tudnám mi legyek, stb, stb, stb. Ha egy olyan munkád lesz amit TE találsz ki magadnak, tényleg szeretnéd, tanulsz és kűzdesz érte, a környezetedben senki nem az, akkor igazán büszke lehetsz magadra! És hidd el, ha elgondolkodtat, hogy mi legyél, akkor nem a szülők akaratára és a véletlen szerencsére fogod bízni magad! Gondolkodj el azon mi érdekel, melyik tantárgy megy jobban, mit szeretsz csinálni szabadidődben. Sok sikert!
6/32 anonim válasza:
Régész, történelemtanár. Történelemmel legyen kapcsolatos.
16l
7/32 anonim válasza:
Szobafestő ( utolsó évem kezdődik most szeptemberben) és talán kőműves.
18_F
8/32 anonim válasza:
Régen űrhajós. Mostmár megelégszem a vendéglátással is :D
9/32 anonim válasza:
orvos, azon belül kardiológus
14/f
10/32 anonim válasza:
Orvos. Azon belűl fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!