Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem jöhetett meg még a...

Miért nem jöhetett meg még a menstruációm?

Figyelt kérdés

a mamámnak 9 évesen megjött már anyukámnak 13 és én nekem még semmi pedig már 14 éves vagyok.nekem ez nagyon fáj mert az osztályban már az összes lánynak meg jött.tesi előtt is mindig arról beszélnek hogy mennyire fáj a hasuk meg minden.és egyszer tőlem is megkérdezték hogy meg-e jött késkétségbe esetten azt mondtam hogy igen.ez hiba volt??

14/L

2011. aug. 12. 19:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a választ!!

már sajnos nem tudok örülni mert tegnap megjött

még egyszer köszönöm az összes válaszadónak a választ!!

2011. aug. 16. 08:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Szia! Ne engedd,hogy ez alapján ítéljenek meg mert baromság..!És tudom,hogy mindenki ezzel jön de örülj,hogy nem jött még meg. Mert nagyon idegesítő amikor épp megvan és úgy kell sportolni vagy nem tudsz elmenni úszni sőt kb semmihez sincs kedved mert úgy görcsöl a hasad. Amúgy nem biztos,hogy minenkinek megjött csak azért mert azt mondják.. :'D 15/l
2011. aug. 16. 19:18
 23/25 A kérdező kommentje:
hát ja de már megjött hétfőn szal már tudom milyen érzés elég szar...
2011. aug. 16. 22:59
 24/25 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, inkább örülj neki. Legalább neked tovább meglesz, mint nekik ;) Én a 16-ot töltöttem be, amikor először megjött és hidd el, bár visszacsinálhatnám. Persze részben jó, mert megnyugtató, hogy nincs semmi bajom, mert az utóbbi időben én is izgultam már egy kicsit. Viszont strandra járni olyankor nem valami higiénikus, még tamponnal sem. A betétről meg ne is beszéljünk, kényelmetlen, nem is használok, csak tampont. De szerintem menj el egy nőgyógyászhoz, ha az megnyugtatna, de ne engedd, hogy hormon tablettát adjon, lehet sok mellékhatása is. Én is voltam, akart adni, köszöntem, de nem. Szerintem az osztálytársaid meg megértenék, nem kell félni tőlük. Jobb lenne, ha elmondanád, minthogy titkolod, mert csak rosszul fogod emiatt érezni magad. Mi mindig viccet csináltunk belőle, hogy én legalább nem esek teherbe ha csinálom valakivel gumi nélkül.. de persze ez csak vicc :) nem gondoltuk komolyan, szóval a lényeg, hogy ne aggódj, inkább örülj neki :)

17/L

2011. aug. 17. 01:04
 25/25 A kérdező kommentje:
köszi a választ de már MEG JÖTT hétfőn
2011. aug. 17. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!