Miért nem jöhetett meg még a menstruációm?
a mamámnak 9 évesen megjött már anyukámnak 13 és én nekem még semmi pedig már 14 éves vagyok.nekem ez nagyon fáj mert az osztályban már az összes lánynak meg jött.tesi előtt is mindig arról beszélnek hogy mennyire fáj a hasuk meg minden.és egyszer tőlem is megkérdezték hogy meg-e jött késkétségbe esetten azt mondtam hogy igen.ez hiba volt??
14/L
én is így vagyok vele.
de nagyon nagy hülyeség hogy ez alapján döntenek a lányok.Nálunk nem ez a helyzet..bár egyik barátnőm állandóan ezt mondogatja: megjött már? mondom még nem.. erre ő flegmán azt mondja hogy ez egyáltalán nem normális.a többi barátnőm meg csak irigykedig hogy milyen jó nekem,hogy egy nyűggel kevesebb.
várjunk türelmesen;)
2 hónap kérdése és 14/L xD
:) előre is boldog szülinapot
én is amúgy most 6.-án töltöttem be
hát ja akkor a bnőd tuti valami rikácsoló pi csa
köszi a választ!
hát ezzel én is így vagyok nem tom minek másolnak xD
köszi a választ!
Neken 17 évesen jött meg. Utólag örülök is.
20/L
Az se biztos, hogy mindenkinek megjött azok közül akik azt mondtőáák, lehet, hogy volt aki úgy volt mint te. De amúgy ttényyleg hülyeség ezalapján megítélni valakit, mert egyik barátnőm hiába "fejlett" még nem jött meg neki, pedig 15 éves más meg hiába "kevésbé fejlett" már megjött neki korábban, szóval tényleg nem igazán függ semmitől(vagyis ÁLTALÁBAN igen de tulajdonképp én azt tapasztaltam, hogy nem)
Irigyelni meg ne irigyeld azt akinek megvan, örülj neki hogy nincs, nekem idén nyáron tengerparti nyaralásnál is volt olyan nap amikor emiatt nem tudtam fürödni, balatonhoz egyszer mentünk le akkor se tudtam fürödni, pedig amúgy imádom...
14L
Szia!
Szerintem is inkább örülj, hogy nem jött meg! Gondolj bele, milyen rosszak a görcsök! Nekem volt olyan is, annyira fájt a hasam, és a gyógyszer nem hatott, hogy még injekciót is kaptam a fenekembe. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!