Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem jöhetett meg még a...

Miért nem jöhetett meg még a menstruációm?

Figyelt kérdés

a mamámnak 9 évesen megjött már anyukámnak 13 és én nekem még semmi pedig már 14 éves vagyok.nekem ez nagyon fáj mert az osztályban már az összes lánynak meg jött.tesi előtt is mindig arról beszélnek hogy mennyire fáj a hasuk meg minden.és egyszer tőlem is megkérdezték hogy meg-e jött késkétségbe esetten azt mondtam hogy igen.ez hiba volt??

14/L

2011. aug. 12. 19:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
köszi ezt a sok választ!!! én sem értem őket de lehetne sorolni hogy ők milyenek 1 normális ha van.amúgy úgy ahogy örülök hogy még nem jött meg mert ezeket is volt hogy haza küldték mert annyira begörcsöltek. még egyszer köszi a válaszokat!
2011. aug. 13. 08:21
 12/25 anonim ***** válasza:

én is így vagyok vele.

de nagyon nagy hülyeség hogy ez alapján döntenek a lányok.Nálunk nem ez a helyzet..bár egyik barátnőm állandóan ezt mondogatja: megjött már? mondom még nem.. erre ő flegmán azt mondja hogy ez egyáltalán nem normális.a többi barátnőm meg csak irigykedig hogy milyen jó nekem,hogy egy nyűggel kevesebb.

várjunk türelmesen;)

2 hónap kérdése és 14/L xD

2011. aug. 13. 09:48
 13/25 A kérdező kommentje:

:) előre is boldog szülinapot

én is amúgy most 6.-án töltöttem be

2011. aug. 13. 10:52
 14/25 anonim ***** válasza:
én 13 vagyok. és ugyanez volt bajom amíg nem volt meg. bnőm hencegett azzal h meg van neki. és többiekkel azt beszéltük, hogy kit érdekel h ő hol vérzik. aztán valamin összevesztünk és mondta, h honnan tudnám h nekem még nincs is meg. én meg mondtam rá h honnan veszi h nincs meg? én nem rikáltozom ki h mi folyik belőlem. ő erre köpni nyelni nem tudott.. aztán mikor megjött nagyon örültem meg minden, nekem nem is fáj a hasam, csak néha ey kicsit a derekam. de nem vészes... aztán amikor suliba átáztam egyszer (szerencsére könnyen kezelem a kínos helyzeteket) de ezek ellenére is szar volt h röhögtek rajtam.. csak a széken látszott, de pont a fiuk vették észree, köztük az a fiu aki tetszett nekem. (azóta nagyon jo fej xD ) na de már utálom!! bánom h annyira vártam! szerintem te se várd, hanem ugy is jönni fog magától.
2011. aug. 13. 13:27
 15/25 A kérdező kommentje:

hát ja akkor a bnőd tuti valami rikácsoló pi csa

köszi a választ!

2011. aug. 13. 13:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Miért van az hogy ha GYK-n jön egy jó válasz, egyből megjelenik 20 ember aki lemásolja mint ha egyetértene? Vagy 4x szerepelt a kommentekben hogy a testi nemtudommimiatt ítélnek el valakit. Legalább ha másoljátok, más szavakkal, mert ez így nagyon csíraság. A kérdésre válaszolva meg tök normális hogy nem jött meg, többet nem tudok mondani.
2011. aug. 13. 14:33
 17/25 A kérdező kommentje:

hát ezzel én is így vagyok nem tom minek másolnak xD

köszi a választ!

2011. aug. 13. 15:59
 18/25 anonim ***** válasza:

Neken 17 évesen jött meg. Utólag örülök is.

20/L

2011. aug. 13. 17:18
 19/25 anonim ***** válasza:

Az se biztos, hogy mindenkinek megjött azok közül akik azt mondtőáák, lehet, hogy volt aki úgy volt mint te. De amúgy ttényyleg hülyeség ezalapján megítélni valakit, mert egyik barátnőm hiába "fejlett" még nem jött meg neki, pedig 15 éves más meg hiába "kevésbé fejlett" már megjött neki korábban, szóval tényleg nem igazán függ semmitől(vagyis ÁLTALÁBAN igen de tulajdonképp én azt tapasztaltam, hogy nem)

Irigyelni meg ne irigyeld azt akinek megvan, örülj neki hogy nincs, nekem idén nyáron tengerparti nyaralásnál is volt olyan nap amikor emiatt nem tudtam fürödni, balatonhoz egyszer mentünk le akkor se tudtam fürödni, pedig amúgy imádom...

14L

2011. aug. 15. 09:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is inkább örülj, hogy nem jött meg! Gondolj bele, milyen rosszak a görcsök! Nekem volt olyan is, annyira fájt a hasam, és a gyógyszer nem hatott, hogy még injekciót is kaptam a fenekembe. :/

2011. aug. 15. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!