Miért nem jöhetett meg még a menstruációm?
a mamámnak 9 évesen megjött már anyukámnak 13 és én nekem még semmi pedig már 14 éves vagyok.nekem ez nagyon fáj mert az osztályban már az összes lánynak meg jött.tesi előtt is mindig arról beszélnek hogy mennyire fáj a hasuk meg minden.és egyszer tőlem is megkérdezték hogy meg-e jött késkétségbe esetten azt mondtam hogy igen.ez hiba volt??
14/L
köszi a választ!
asztmás és allergiás vagyok...
nekem se jött meg. 14L
De engem nemzavar,nem kell még ahhoz kötnöm a dolgaim (pl strand,vagy egy-egy séta. :) )
hát mondjuk engem se zavar de akkor is meg van az az érzés hogy az osztályban az összes lánynak már megjött =/
amúgy köszi hogy megírtad!
Minden ember más. Vannak, akiknek hamar megjön, és vannak, akiknek későn, de ez nem változtat magán az emberen. Ha az osztálytársaid azért elítélnének, mert még nem jött meg, akkor buták, úgy, ahogy vannak, velük nem kell törődni. Nekem is van két olyan osztálytársam, hogy amint megjött kikürtölték a suliban, felírták a táblára stb. Persze, először rohadt szarul esett, de aztán rájöttem, hogy magukat égették csak le, hiszen természetes dolog, hogy megjön. De én amondó vagyok, hogy örülj, hogy még nem jött meg, nem egy kellemes érzés. :D
13/L
Inkább örülj,hogy még nem jött meg.nekem a 11 szülinapomon jött meg,és azóta már sokszor voltam orvoshoz,mert ahányszor van,úgy begörcsölök,hogy órákig sírok,mert nem múllik el a fajdalom.volt,hogy egy nap 4 orvosságot szedtem rá + egy inekció,és az sem hatott valami jól.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!