Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen barátnőm?

Miért ilyen barátnőm?

Figyelt kérdés
Folyton kivételezik más barátnőivel de ő azt mondja, hogy nem pedig azt csinálja. Ha ő elmegy másokkal valahova akkor ha megkérdezem mit csináltak mi közöm hozzá?, de ha velem jön el akkor mindig elmondja mit csináltunk. Úgy érzem a többi barátnőjét jobban szereti néha érezteti is, néha kibeszél a hátam mögött. Elég rosszul esik ez nekem. Nem tudom miért utál ennyire :(
2011. aug. 12. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

Ez van.Ilyen az élet látszik még nagyon kicsi vagy.

Nem szerethetmindenki.És felejtsd el az egod nem te vagy a világ közepe...

2011. aug. 12. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Arra nem gondolhat hogy valami "privát" csak rájuk tartozó dolgot is csinálhat?
2011. aug. 12. 16:29
 3/9 A kérdező kommentje:

Első válaszoló nagyon kedves vagy köszönöm.

Második válaszoló gondolom van ilyen de amit el lehetne mondani mert nem titok azt miért nem mondja el? Pl moziban voltak, ez olyan nagy titok?

2011. aug. 12. 16:33
 4/9 Bugát Tímea válasza:
100%

Vannak ilyen önző emberek,főleg lányok. Nem azért van mert téges utál,hanem azért mert élvezi,hogy fontos valakinek... a többiek nem sürgősködnek ennyire körülötte,mint te,ezért kisebbséget érez és magyaráz neki. Veled azért ilyen mert tudja,hogy a barátnője vagy.

Kicsik vagytok még,csak ezek után fogjátok megtanulni hogyan kell becsülni a másikat.

2011. aug. 12. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Első vagyok. Nagyon szívesen máskor is!
2011. aug. 12. 16:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó nem azért írtam mert olyan kedves voltál.....
2011. aug. 12. 16:49
 7/9 Bugát Tímea válasza:
100%

Kedves első,pont úgy viselkedsz mint két 5 éves egymás haját cibáló lány. Legyél okos a kimért korodhoz,és ne legyél cinikus....

Neked még annyit kérdező,hogy a barátnőd nem most fog megváltozni,akiknél nem jön természetesen az egymás iránti odaadás azoknak megkell tanulniuk,szokniuk... szerintem keress olyan barátnőt,akiben ez már mind megvan:)) Sok szerencsét:))

2011. aug. 12. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyen, mert nem a barátnőd. Ennyi.
2011. aug. 12. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:

velem is pont ezt csinálta egy régi barátnőm

szerintem az lesz a legjobb,ha nem barátkozol vele

én is mindig úgy voltam hogy neki mindig igaza van meg izé de végül kiderült hogy 6 éves át keresztül kihasznált,és minden egyes,még a legintimebb titkaimat is elmesélte az osztálytársainknak ...

és szerintem azért csinálta ezt mert ő úgy van vele hogy neki inkább legyen sok haverja,akikkel semmit nem tud megbeszélni,mint hogy legyen egy barátnője,akiért viszont bármit megtenne ...

ezért be akart vágódni az osztálytársainknál és a hátam mögött összefogott velük ellenem

2011. aug. 19. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!