Kamaszok, ilyen felidegesítene titeket?
Szóval szerinted van valami általános sztenderd arra hogy a kamaszok éjjel 1-kor bunkón válaszolnak-e egy ilyen kérdésre, és ha igen miért?
Áh besííírok XD
attól függ, ki az az illető, mennyit beszélgettünk eddig és mikor.
a barátnőmtől simán elfogadom, de előfordult olyan, hogy az illető egyszerűen nem fogta fel, hogy 3 óra intenzív beszélgetés után elfáradtam. :D
változó, na. általában már nem idegesít fel az ilyesmi, csak ha rengeteg kérdés jön még mellé.
Tényleg nem illik rákérdezni, hogy miért.
Adott esetben azért mond ilyet az ember, mert az illetővel nem akar tovább beszélni és ez egy udvariassági formula a beszélgetés lezárásához. Ebben az esetben pedig kényelmetlen a visszakérdezés.
Mi közöd hozzá, h mért megy? Nehogy már elszámoljon neked. Ha akarja megmondja, ha nem, akkor nem. :)
Én mindig megmondom, miért lépek le, de van, aki nem. Saját dolga.
- miért kell menned?
- álmos vagyok, megyek aludni, jó8
mondjuk az is hülye aki megkérdi hajnal 1-2-kor hogy miért kell menned
ilyet minek kérdezne meg? ha mennem kell akkor mennem kell. mert álmos vagyok pl. vagy bármi. :D most nem tudom nem az én agyi szintem csökkent ha nem válaszolnék :DD
18L
Hát,a kérdésre válaszolva,engem idegesítene.Én nagyon ritkán válaszolok a "csak mert" nevű,jól bevált kétszavas csodával,egyrészt azért,mert idegesít,másrészt azért,mert úgy hiszem,mindenki megérdemel egy normális választ.:)
De valószínűleg azért,mert álmos volt,és ebben picit igazat adok a durvaságnak.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!