Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek köpjem be a...

Szerintetek köpjem be a nővérem? Elég kínos ügy.

Figyelt kérdés

Aki előre azt hiszi kamu kérdés annak viszlát.Minden részletet leírok,hogy értelmes válaszokat tudjatok adni nekem szóval előre is bocsi ha hosszú lesz.Na az van,hogy körülbelül 6 hónapja költöztünk külföldre.Van egy nővérem Nóri aki 15 éves én 14 vagyok és van egy húgunk is Melinda aki 4 éves.Anyáék nyertek egy héttel ezelőtt egy 2 fős nyaralási utalványt Görögországba.Na 5 ember közül,hogy döntjük el ,hogy melyikőnk menyjen mondtuk Nórival nekik,hogy menyjenek nyugodtan mi addig Melindának "pótmamái" leszünk.Így is volt elmentek hétfőn.Fontos leírnom,hogy mindent megosztok a nővéremmel és ő is velem mindennél jobban szeretem nincs titkunk egymás előtt mindig is jó viszonyban voltam vele.Rá 2 órára,hogy anyáék elindultak Nóri áthívta a barátját akivel 1 hónapja vannak együtt.(ezért is beköphettem volna mert anya azt mondta minimum 3 hónapban el kellene telnie,hogy átjöjjön hozzánk a fiúnk) Nóri könyörgött ,hogy ne mondjam el mondom rendben nem mondom.Aztán amikor megérkezett a barátja,hozott egy táskával energiaitalt,alkoholt,sört cigit mindent.(ezért is beköphettem volna Nórit mert anya tiltja nekünk az ilyen hülyeségeket és nem is rajongunk érte).Megint könyörgött,hogy ne mondjam el . Mondtam,hogy rendben hallgatok de ésszel legyél.Aztán azt hittem,hogy a fiú elmegy 2-3 órán belül aztán mondta Nóri,hogy itt alszik.(na ezért is beköphetném mert nem,hogy itt aludni de még átengedni sem engedik a szüleim).Bent voltak a szobánkban (mert nekem és Nórinak egy szobánk van) bent volt a gép is már nagyon unatkoztam addig Melindával elvoltam . De mondom nem leszek udvariatlan nem megyek be.Aztán eljött az este Melindát megfürdettem,lezuhanyoztam én is ettünk lefektettem a húgom én még egy kicsit tévéztem és készültem lefeküdni.Be akartam menni a szobánkba paplanért és párnáért,hogy akkor én a nappalinkban alszok és amikor benyitottam egymáson voltak :O . Nóri elvesztette a szüzességét.Illedelmesen bocsánatot kértem és kijöttem.Nem tudtam megszólalni egy fél óráig magam elé néztem folyamatosan és ledermedtem.Amikor reggel elment a srác Nóri jó pofizott nekem mintha misem történt volna.Nem szóltam hozzá de végül elsírta magát és mondta,hogy az egésznek alkoholhoz van köze ó ártatlan akart maradni és megbánta.Mondtam neki,hogy annyi eszed van amennyi látszik át sem kellett volna hívni anyáék kiteszik a lábukat a házból és te egyből hülye vagy.Nem bánom,hogyha egész nap telefonáltok agy chateltek de akkor is legyen eszed 15 évesen.Ezt mondtam neki de ő csak könyörgött,hogy tartsam a szám.

Nem tudom mit csináljak.Én szeretem a nővérem és nem akarnék neki rosszat de könyörgöm a mai 15 éveseknek,hogy lehet ennyi eszük.Lehet azt gondoljátok,hogy kis jókislány p.csa vagyok de ha egyszer hülye.Én nem járok bulizni nem iszok nem drogozok nem cigizek nem hordok magassarkut ahogy nóri sem de elvesztette az eszét..:S

mit tegyek??

2011. aug. 7. 17:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
35%

ne csinálj semmit, nem a te dolgod, ez az ő magánélete

annyit mondj a nővérednek, hogy legközelebb használjon gumit, ha nem tette volna meg

2011. aug. 8. 12:19
 22/31 anonim ***** válasza:
65%
utolsó: egy 15 évesnek még azért ne legyen az a magánélete h részegen lefekszik egy sráccal a húgával közös szobájában...
2011. aug. 8. 14:03
 23/31 anonim ***** válasza:
27%

de igen

max a szüleire tartozik meg rá, de nem a hugára

szal a magánélete

tetszik nem tetszik akkor is

2011. aug. 8. 17:52
 24/31 anonim ***** válasza:
78%

Én biztos nem mondanám meg neki. Viszont megmondanám a nővéremnek, hogy az adósom.. Gondolj bele, ha egyszer te kerülsz sz*r helyzetbe, biztos hogy segíteni fog neked. Nem azt mondom, hogy ezzel zsarold, de juttasd eszébe, hogy ha te kiálltál mellette, akkor ő is álljon ki melleted.

Akik meg azt javasolják, hogy mondd el, azokat meg..nem is minősíteném. Nyílván remek kapcsolatot ápolnak testvéreikkel, ha van nekik..

szvsz, én tuti nem mondanám el. Egyszer még hálás leszek érte, ha ő segítene nekem, mert ő is tudja, hogy ennyivel tartozik a titoktartásért.

17/F

2011. aug. 8. 18:01
 25/31 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem legjobb lenne, ha mind a 4-en együtt megbeszélnétek.. és ez nem beköpés..

Azért ez, hogy szülői tiltás ellenére.. mindezeket megtette..nem kis csíny..

beszéljétek meg a szüleitekkel közösen, az lesz a legtisztább. :)

2011. aug. 9. 00:53
 26/31 anonim válasza:
90%

Szia!

Én is nagyon szeretem a nővéremet, köztünk négy év van. Már idősebbek vagyunk (22-26), neki is volt egy ilyen ügye, nem ilyen "komoly", de volt.

Figyelj, hibákból tanul az ember, ő hibázott, felismerte. Már nem tudtok mit csinálni. Szerintem az jó megoldás, hogy "most nem mondok semmit, de még egy ilyen hülyeséget ne csinálj". És tényleg vedd komolyan, ne egy poháreltörés szintű dolgon köpd be, ha előfordul és ha azt mondod, hogy tartod a szád, akkor tartsd is. Ha azt mondod, hogy nem, akkor mondd el. De azt semmiképp se csináld, hogy neki A-t mondasz, szüleidnek meg B-t.

Másik: nagyon aranyos volt tőletek, hogy "elengedtétek" a szüleidet nyaralni, büszkék lehetnek rátok ;)

2011. aug. 9. 01:43
 27/31 anonim ***** válasza:
45%

Jézus.. Örülök, hogy nem ilyen húgom van.

A nővéred hülye volt, igen. De megbánta és remélhetőleg nem fog több ilyen hülyeséget csinálni. Most őszintén, miért lenne jó neked, ha beköpnéd? Jó testvér lehetsz..

2011. aug. 9. 12:46
 28/31 anonim ***** válasza:
79%

Ne mond el. Tudja hogy hülyeség volt. De beszélgess vele, hogy ha akarja "fel tudja dolgozni+"

És imádkozz, hogy a szüleid nem olvassák az oldalt...

2011. aug. 9. 13:13
 29/31 anonim ***** válasza:
88%

Remélem, megváltoztattad a sztorit egy kicsit, mert ha a szüleid rájönnek, akkor MINDKETTEN bajban lennétek.

Felelősek vagytok egymásért. A szüleitek megbíztak bennetek, szerinted muszáj nekik megtudni, hogy amint kitették a lábukat a lakásból, a nővéred csinált "dolgokat"???

Amúgy ezeket én is megcsináltam ebben a korban, lehet kvának fogsz tartani, de rossz viszonyom volt a szüleimmel, vagdostam magam, cigiztem, ittam, csak a vakszerencsén múlt, hogy a droggal nem találkoztam, és én még a nővérem elől is titkoltam, mert attól féltem, hogy "mindent elront". Aztán megtudta, és segített kilábalni ebből a gödörből.

A nővérednek sokkal több esze van, mint nekem volt. Nem hiszem, hogy általában cigizne meg inna, valószínű elszabadult vele a ló, mert mindent megtehetett, amit a szülei nem engedtek (kijött a szövegből, hogy szigorú szabályok vannak, de ez nem is baj).

A lényeg: hülyeséget csinált. Megbánta, rosszul járt, szerintem többet nem fog. Én a helyedben falaznék. A szüleid kiakadnának, elvesztenétek a bizalmukat, és nem biztos, hogy olyan jól meg bírná oldani a dolgokat, mint ti ketten.

Ha most nincsenek otthon a szüleitek, menjetek dokihoz, esemény utáni tablettát íratni (bár nem tudom külföldön lehet-e névtelenül).

A fiúval meg szakítanék a nővéred helyében, de ez már tényleg az ő dolga. (Ajánlom nektek Szilvási Lajos És mégis őrizetlenül c. könyvét)

2011. aug. 9. 14:06
 30/31 anonim ***** válasza:

ne köpd be.ilyet te is fogsz csinálni egyszer és akkor ott lesz a nővéred aki segít ,falaz.megtörtént ezen már nem tudsz változtatni.ha elmondod,akkor vége a családi békének és azt te sem akarod,ugye?majd ha Nóri készen lesz rá,akkor előbb utóbb elmondja.nem neked kell ezt megtenned,hanem neki.mármint h elmondja

L/16

2011. aug. 12. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!