Úgy érzem hogy "elnyom" a nővérem és nagyon zavar. Mit tegyek?
Ő azt mondja,hogy engem jobb ajándékokkal,drágábbakkal lepnek +,ő meg névnapjára is csak egy (idézem)"hozzám vágtak egy kórót.ennyi."Pedig kapott egy 5000Ft-s övtáskát amit ő választott.De nem is az a fontos,hogy mit kap,hanem a szándék és hogy szeretik.Minden ilyen kis piti dolog miatt kiakad,és felhánytorgatja nekem.:S
Most ballagunk,ő gimiből én ált-ból.Neki nagyobb "parti" lesz mert az fontosabb,sőt még azt is kihasználja hogy a szülinapomon ballag,és azt mondta hogy mindenki rá fog figyelni engem meg le se fognak sz*rni.:(Ez rosszul esik nekem.De a legrosszab az,hogy parancsolgatni akar nekem,anyuék nem tudják mi van akkor ha nincsenek itthon...és sokszor azt gondolják,hogy én kezdem a veszekedést.Jó belátom én is szoktam kezdeni,de NEM MINDIG.
teljesen kész vagyok,nem tudom mit tegyek.Elhatároztam,hogy hétvégén leülök anyuval és elmondom neki,hogy beszéljenek vele,mert engem végig se hallgat/énekel,befogja a fülét,elkezd ordibálni,hogy menjek ki a szobájából).Nem tudom meddig birom még ezt,de 1hétnél tovább biztosan nem!:S
mit tegyek?
14/L
természetesen próbálom magam visszafogni,és nem kezdenki a balhékat...:S
Belátom,és próbálok ellene tenni,de ő nem...
köszönöm.
Már egy fél-1éve ilyen "parancsolgatós" a nővérem,de eddig csak ritkán,azaz parancsolgaatós volt de nem olyan sűrűn mint mostanában.
Biztos,hogy beszélgetni fogok anyákkal,mert ez így nem mehet tovább,nem birom idegileg.
"Az is lehet, hogy már akkor meggyűlölt, mikor születtél, hiszen addig övé volt a család minden szeretete, és aztán egyszercsak osztozkodni kellett."
Jól irtad kedves előttem válaszoló..Téged kérdező,nem akarlak elkeseriteni, de én is utáltam a testvéremet ,bevallom kellett vagy 20 évesnek lennem,hogy mindenféle irigységet félre tudjak rakni ha rá gondolok!
Igazából kis korunkban jól kijöttünk egymással,emlékszem hogy vacsi után adtam neki narancsot mikor anya pucolt,játszottunk eggyütt.Persze anya olyat is mesélt,hogy mikor elmesélték hogy jövök,azt mondta,hogy ő kutyát szeretne.De mikor megszülettem szeretet meg minden.
köszönöm még egyszer.
ez az ajándékötlet nagyon jó...Bár én mindig adok neki valami kis ajándékot szülinapjára,névnapjára...Viszont ő,hogy is mondjam el-elfelejti...Oké,én idén nem vettem névnapjára ajándékot,mert le voltam égve.:S
köszönöm a tanácsodat!
A nővéred csak egy bunkó.
Ne figyelj rá, egyszer csak megunja.
Ha valaki elballag gimiből és ilyen "dedós" azt csak sajnálni tudom. Egyszer úgyis visszakapja...
A patkánysága miatt fiúi sem lesznek.
Én személy szerint az őrületbe kergetném azzal hogy naponta - akár többször is - megmondom mekkora bunkó, éretlen dög. Hidd el, sírva fog fakadni, megtudja milyen ha sértegetik, idegesítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!