Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jelenlegi osztályoddal milyen...

Jelenlegi osztályoddal milyen a kapcsolatod? Mennyire a barátaid? Kedveled vagy utálod őket?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 00:50
1 2
 11/17 :) :) :) ***** válasza:
Hát az osztályból a fiukat nagyon rühellem,mert annyira gyerekesek és bunkók hogy az nem lehet igaz..a lányok közül van 1 lány aki kb 1 éve az egyik legjobb barátnőmmé vált,az egyik csajjal most lettem nagyon jóba tábor alatt(mindenki azt hiszi róla, hogy egy ribi,mert valahogy az süt le róla pedig nem is az csak meg kell ismerni) meg van még 2 csaj akivel egész jóba vagyok a többivel meg ugy elvagyok..és nagyon remélem hogy azalatt a 3 hónap alatt a fiuk is megkomolyodtak legalább 1 kicsit..és igen hát várom az uj sulit bár egy kicsit félek tőle..jövőre megyek gimibe :) 14L(Ukrajnában élek és nállunk 9. után lehet menni gimibe,szakközépbe,stb)
2011. aug. 4. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
hatalmas egyéniség mindenki. =) 1 lány kivételével mindenkit szeretek (fél évig nagyon jóban voltunk, aztán a legjobb barátnőmnek azt hazudta, hogy kibeszéltem). 4 barátnőm van, az előző lányon kívül meg nincs senkivel se bajom közülök, max. nem vagyunk jóban, de rosszban sem. A fiúkkal inkább suliból hazafelé szoktam beszélgetni 3-mal egy ideig együtt megyünk -, de ők is mind haverok. Volt egy fiú, aki nagyon sokat cseszegetett, aztán megismertem az unokanővérét, aki meggyőzte, hogy hagyjon békén, és azóta ilyen szivatós-haverok vagyunk. :D Azt szeretem az osztálytársaimban leginkább, hogy a lányok nem fotózzák magukat a tükör előtt, röhögök velük az eggyel feletütnk járó lányokon, mert sminkelik magukat, a fiúk nem divatmajmok, és kiállunk egymásért.
2011. aug. 4. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Ajj bocsi * - 3-mmal

Egyébként én nagyon örülnék, ha ugyanez lenne az osztályom gimiben is, de akkor valószínűleg az lenne a bajom, hogy új embereket szeretnék megismerni :D

2011. aug. 4. 18:25
 14/17 anonim ***** válasza:

én 2-3 ember kivételével nagyon nem szeretem az osztályomat... régi osztályomnál meg 2-3 kivétellel imádtam... nem érzem olyan jól magam :/ na mindegy, már annyira nincs is sok a suliból, azt már ki lehet bírni :D nem kell elkeseredni

17/L

2011. aug. 5. 01:07
 15/17 anonim ***** válasza:

RÜHELLEM ŐKET.

13/l

2011. aug. 5. 14:10
 16/17 anonim ***** válasza:

4.-ig nagyon jó volt az osztályom, mindenkit imádtam, majd 5.-ben összekeverték az A és a B osztályt és szar lett... utáltam és 6. végén már sírtam suli előtt...7.-ben új suliba mentem és ez az 1 év nagyon jó volt! osztályban 13 fiú 3 lány, és max. 2 foú van akikkel nem jövök ki, de mindenkivel tudunk hülyülni:DD

most leszek 8.-os: 14/L

2011. aug. 6. 12:57
 17/17 anonim ***** válasza:

mi most megyünk 11.be

hát eléggé olyan hogy csoportokra lettük szétszakadva

én ilyen 2-3 fővel vagyok jóban csak de elég ennyi...

igazából elején tök jó volt még minden de utána már nagyon szét esett az osztály

mondjuk az tény hogy ha olyan helyzet van akkor összetartunk

volt hogy valami érobléma volt az egyik tanárral és osztály szinten mentünk igazgatóhoz... és akkor o.f mondta is hogy elég lett volna ha két fő felmegy

2011. aug. 8. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!