Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beszéljek vele vagy várjak...

Beszéljek vele vagy várjak még? Már nem tudom, hogy mit kéne tennem

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársammal,aki idén ment el a suliból(a tanárokkal megromlott a viszonya,már többször úgy volt,hogy kirúgják,de mivel a szülei befolyásosak,ezért mindig maradt) nagyon jóban lettem most a nyár alatt.

Már az osztálykiránduláson is elvoltunk egymással,folyton hülyéskedtünk meg egy ágyban aludtunk,mert én attól féltem,hogy valaki bemászik az ablakon és megfolyt xD.

De akkor még volt barátnője...Azóta már szakítottak,de mivel nagyon helyes és eléggé benne van a város "krémjében" nem szokott sokáig egyedül lenni.

Msn-en kezdtünk el tök sokat beszélgetni,néha órákat is szinte a semmiről,azután már sms-eztünk meg találkoztunk.

Szinte az egész nyarat együtt töltöttük és én teljesen bele zúgtam.Folyton flörtöl velem Ő is,meg van sértődve,ha más sráccal is merek beszélni 2 szót és folyton ajándékokkal bombáz.De sosem mondja,hogy mit érez...Lehet,hogy csak barát vagyok neki :S

Tegnap ott aludtam náluk,mert a szülei elmentek vmi szigetre nyaralni és Ő egyedül van a házukba.Ott aludtam és annyira jó volt...Tényleg csak aludtunk,tévéztünk meg beszélgettünk.Én olyan boldog voltam...Na jó,kb. 10 percet se mertem aludni,mert attól féltem,hogy kócos lesz a hajam vagy horkolni fogok vagy beszélek álmomba.De akkor is olyan jó volt.

Ma medencés partyja volt és elég sokan voltunk,Ő viszont végig ott volt velem,folyton a be akarta kenni a hátamat naptejjel...

Most éppen arra próbál rábeszélni,hogy menjek át az utolsó évre én is abba a suliba,amelyikbe Ő.Tény,hogy az a város egyik legjobb iskolája,meg hogy az osztály tök uncsi lesz nélküle(viszont az az osztály,ahová Ő megy nagyon bulis,csak olyanok járnak oda,akiket mindenki ismer,szóval ott sosem unalmas az élet),de nem hiszem,hogy engem oda átvennének.Jól tanulok(4.7 az átlagom),de oda szinte csak zseniket vesznek fel és olyanokat,akiknek a szüleinek vannak "kapcsolatai" a vezetőséggel...A srác azt mondja,hogy elintézi,hogy felvegyenek ugyanabba az osztályba,nekem csak a szüleimet kéne rábeszélnem.

De mi lesz akkor,ha nem fog bejönni az a suli?!

És én szeretem,tényleg,de Ő ezt nem is sejti....Többektől hallottam már,hogy én is tetszem neki,de nekem ezt még sosem mondta el.

Már többször rákérdezett arra,hogy tetszik-e valaki,de mindig azt mondom neki,hogy nem.

Folyton arról beszél,hogy milyen jó lesz,hogy még egyetemre is együtt fogunk majd menni(mind a ketten a jogira szeretnénk járni majd),de én folyton attól félek,hogy véletlen megtudja,hogy szeretem és akkor már a barátságunknak is vége lenne...:S

Légyszi segítsetek,mert én ezt már nem bírom.:S

Köszönöm

13L

2011. aug. 3. 22:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Szinte biztos,hogy átmegyek a másik suliba(a barátom anyukája már beszélt az igazgatósággal) és egy osztályba leszek a barátommal,ha átvesznek a suliból.

Ha szakítunk(remélem nem),akkor majd elleszek az ott megismert emberekkel,de ez a suli tényleg jó nagyon,szóval nem csak a barátom miatt megyek át...Anyáék még azt sem tudják,hogy van barátom :$

2011. aug. 16. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!