Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van valaki itt akit 17 évesnél...

Van valaki itt akit 17 évesnél fiatalabban szült az anyukája?

Figyelt kérdés
milyen a viszonyotok? nincs benned rossz érzés emiatt?mennyire bízik meg benned hogy te nem fogsz hülyeséget csinálni?
2011. aug. 3. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

igaz nem én vagyok de ez egyik osztálytársamat 16 évesen szülte az anyukája

az anyja is igen csak k˘urvásan öltözik ez alól a lány sem kivétel

anyagilag jól elvannak eresztve mert a nő pasija pénzes

az oszt.társam 2-es tanuló de mindene megvan

14/L

2011. aug. 3. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Én pont a másik véglet vagyok, engem anyukám elég "idősen" szült. Jó a viszonyunk de nagyon sok dolgot nem tudunk megbeszélni egymással. Az iskolai dolgokat sokszor hiába magyarázom, főként a továbbtanulásnál ők úgy gondolják hogy e téren nem változott semmi és pl. ugyan azok a keresett szakmák mint régen. Arról nem is beszélve hogy már 19 éves is elmúltam még mindig úgy kezelnek mint egy kilenc évest. Elmehetek bárhova, de mindig kapom az aggódó sms-ket meg hívásokat. A szüleim már nyugdíjasok és nehéz őket kimozdítani otthonról, sokszor fáradtak és mindig panaszkodnak a betegségekre és nem azzal van baj hogy mondják hanem hogy tudom hogy nem egészségesek.

Én még most kezdem az egyetemi éveimet, húgom meg tavaly kezdte a gimnáziumot és pár éven belül nekünk sem lesz gyermekünk. Nekem már csak két nagymamám él, ők velem voltak egész eddigi életemben, eljöttek hozzám, vigyáztak rám, stb. Sokat gondolok arra hogy az én gyerekeimnek ha elérik az én koromat már lehet nem is lesznek nagyszüleik.

Gondolom fiatal szülőkkel sem mindig könnyű, talán rossz döntést vállaltak hogy esetleg feladták az addigi életüket egy gyerek kedvéért. De ilyenkor arra gondolok hogy nekik még előttük van több mint a fél életük, a gyerekeik rengeteg időt tölthetnek még a szüleikkel, én meg annyival kevesebbet, ezért is bánom sokszor hogy nincsenek fiatal szüleim.

2011. aug. 3. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bátyámat 17 évesen szülte!!Jó a viszonyuk,és nincs benne rossz érzés emiatt!
2011. aug. 3. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem 16 évesen szült édesanyám, nagyon jó a viszonyunk, mindig mindent megtudtam vele beszélni, olyanok vagyunk mint a testvérek. Ja én most 25 évesen szütem, és büszke fiatal nagymama. :)
2011. aug. 4. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
engem 0 évesen szült meg, eleinte problémáim voltam, mert első 2 évben nem tudtam beszélni, de aztán végülis sikerült megtanulni, és azóta semmi gond nincs.
2011. aug. 4. 20:09
 6/11 anonim ***** válasza:

ez most pont nem a kérdésedre a válasz de gondoltam leírom

engem anyukám 20 évesen szült a kapcsolatunk olyan hogy soha se kérdezi mi volt a suliba van e valami problémám stb. szóval nem tudom nem annyira jó nem vagyunk olyanok mint egy testvér pár bár ha meg látnak minket így 2-en akkor sokan mondták olyan mintha a nővérem lenne de nem én inkább apuval jövök ki jobban van egy öcsém anyu őt "dédelgeti"apunak meg én vagyok a kedvence :D hogy mennyire bízik meg bennem nem tudom.amúgy meg nincs bennem rossz érzés emiatt

2011. aug. 13. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
bocsi előző vagyok 14/L
2011. aug. 13. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem 1t vesen szült anyum. Jó a kapcsolatunk. Most 16 vagyok. Szeptemberre várjuk a kistesôimat.
2011. aug. 13. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
17:05ös vagyok. 15 évesen szült*
2011. aug. 13. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Engem anya 15 évesen szült. Nem tervezett szerelem gyerek vagyok, apukám 29 éves volt mikor megszülettem. Hát a viszonyunk nem olyan testvéri, de azért megkérdezi hogy mi van velem meg ilyenek. Én nem merek elmondani neki semmit egyrészt mert postás és átadja a munkatársának az meg átadja annak és így tovább másrészt pedig mert alapjáraton nehezen bízom meg az emberekben.. Szeretjük egymást,de nekem sokszor elegem van belőle. Kívülállók testvéreknek néznek minket. Bennem az a rossz érzés van, hogy mivel anyunak nagyon hamar felnőttnek kellett lennie, így én nem tudom elképzelni magamat 20 évesen máshogy csak egy nagyon komoly nőnek problémákkal tele. Anya és apa kapcsolata nagyon szoros, most született egy kis tesóm, eddig egyke voltam. Anya nem félt engem, nincs is miért, mivel nem vagyok olyan típus hogy 14 éves fejjel összefeküdjek bárkivel is. Meg ha ezzel is jönne nem volna joga hozzá, hogy engem kioktasson a védekezésről meg a többi ilyennel kapcsolatos témáról.

14/L

2011. aug. 14. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!