Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én vagyok olyan nem...

Csak én vagyok olyan nem normális, hogy várom a sulit, vagy más is így van vele?

Figyelt kérdés

nem vagyok stréber, csak hiányoznak az osztálytársak

16L

2011. aug. 3. 14:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

Én megsúgom neked én is várom a sulit :), pedig 30 éves vagyok :) és most fogom befejezni az egyetemet, amit már 3 éve kellett volna, csak közben született 2 kislányom :).

(Én sem vagyok stréber.) ;)

2011. aug. 3. 21:55
 12/22 anonim ***** válasza:
65%

Én most kivételesen azért várom, mert 9.-es leszek és új suli...:D kiváncsi vagyok rá.... egyébként utálom a tanévkezdést:))

15F

2011. aug. 3. 22:19
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon nem várom, kb. minden nap találkozok a haverjaimmal. Szóval ugyanez lenne suliba csak koránkeléssel meg tanulással.

16/f

2011. aug. 4. 12:35
 14/22 anonim ***** válasza:
66%

Ami miatt várom a sulikezdést: az utolsó napi izgalom (amikor elkészítem a ruháimat, bepakolok a válltáskámba, korán lefekszem - > ez a lelkesedés egy hét múlva kiürül). Találkozhatok osztálytársaimmal, a tanárokkal, beszélgetünk első osztályfőnöki órán, aztán jön a ki mit csinált nyáron kérdés. A szalagavatóra való készülődés, a november 25-i szalagtűzés, az utána lévő buli.

Ami miatt nem várom: a gyógytesi, a korán kelés, fekvés, a késő délutáni hazaérés, a dolgozatírások, az érettségire való készülés, maga az érettségi.

Egy végzős lány

2011. aug. 4. 14:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mázlista vagy, hogy olyan iskolába jársz, hogy hiányzik neked!
2011. aug. 4. 16:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Én is várom.De 1 hét alatt elmúlik ez az érzés...X_X

most fogok kisérettségizni és nagyon sokat kell majd tanulni >.< én csak a barátok miatt várom(:

2011. aug. 5. 12:16
 17/22 A kérdező kommentje:
igen-ige, 1 hét múlva elmúlik a lelkesedés xd
2011. aug. 5. 14:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várom!!! Neeeeee:S Utálom az osztálytársakat,és némelyik tanár nagyon szivat... Megint vége egy jó nyári szünetnek:S Mondjuk az őszt várom,mert kiváncsi vagyok mi történik majd szeptember 11-én?o_O 15/F
2011. aug. 6. 01:32
 19/22 anonim ***** válasza:
89%

Énis nagyon várom,pedig most kell majd tanulni 8.ba :S

14/L

2011. aug. 6. 12:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Én várom is meg nem is. Az osztálytársaim, iskolatársaim miatt már nagyon várom, szeretnék egy jót hülyülni velük.

De a tanulás az nagyon nem hiányzik, jajj...

Meg 8.-os leszek, felvételi a középsuliba. brr

14/L

2011. aug. 12. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!