Várjátok már a sulit? Hanyadikosok lesztek? Vettetek már valamit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 16:18
31/37 anonim válasza:
9.-es leszek, és nagyon várom. Ugyanis egy nagyon jó szakközépbe fogok járni ! :) Még nem vettünk semmit. Ráér még...
32/37 anonim válasza:
9.-es leszek, szóval minden új lesz, és ezt várom is meg nem is... Kicsit tartok az új környezettől, tanároktól, de remélem, hogy jófej osztálytársaim lesznek =) Igazából még nem vettünk semmit, bár tesizsákom meg tolltartóm már van. Majd a hónap második felében elkezdünk bevásárolni.
33/37 anonim válasza:
Én várom. Hiányzik már suli ésamúgysem tudok mit csinálni otthon, eddig nyaraltam, mostmár semmi különösebbet nem fogok csinálni. Mondjuk én valamiért idén a nyáriszünetet sem vártam... :/
9.-es leszek, de maradok a sulimban, mert ez 8 osztályos gimi :P
Még nem vettem semmit, pedig lenne kedvem, csak pénz kéne, az meg a szüleimnél van és csak később adnak rá... :)
14/L
34/37 anonim válasza:
Nem várom/8.os leszek/nem vettem még semmit 13/F
35/37 anonim válasza:
úúú nagyon nem várom...nyolcadikos leszek,de a sulit átveszi az egyház....ráadásul szétszedik az osztályt,és még azt se tudjuk hogy ki lesz az osztályfőnökünk......tantárgyakból csak annyit hogy a kémiától és a fizikától parázok,mert éppen hogy csak négyes lettem hetedikkben.....már csak a könyvek hiányoznak. 13/L
36/37 Picur27 válasza:
Nem várom, mert érettségi éve jön, és nagyon parázok. Még igazán nem tudom hogy hol akarok továbbtanulni. Az osztálytársaim hiányoznak, de semmi más! :D 12.-es leszek. Még semmit nem vettem, csak a nyelvvizsgára készülök egész nyáron.... Ja és dolgozok hogy legyen pénzem év közben. :D 18/L
37/37 anonim válasza:
Háááát...osztálytársak miatt várom, tanulás miatt nagyon nem.
8.-os leszek, és még nem vettem semmit. Ráért augusztus utolsó hetére. :) Még a tankönyveket sem rendeltük meg, pedig ideje lenne, különben szeptember elején még nem lesznek könyveim, de jó lenne ma megrendelni őket, csak mindig elfelejtjük.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!