Miért vannak kibukva a fekete körmökön? 13L
Apukám este felzavart, hogy mossam le a körmöm. Mi ezen akkora nagy dolog?-.-"
13L
Persze, nem kell rögtön arra gondolni, de bárkit megkérdezel arról, hogy szerinte a fekete minek a színe, azt fogja mondani tök jogosan hogy A GYÁSZÉ. A fiatalok meg a fekete körömlakkot a kis világfájdalmas emokhoz kötik, és az kb ugyanolyan rossz.
--- Egyébként mikor szoktok le erről az idióta szmájliról?!
Hú,hát ezt a kérdést akár én is feltehettem volna.Csak nekem nem a szüleim buktak ki hanem ismerősök...Azt meg én sem értem miért lenne k*rvás a fekete körömlakk?Főleg úgy,hogy zenekaros pólókhoz meg szakadt gatyákhoz veszi fel?Én egy k*rvát nem így képzelek el már,bocs.Szerintem én sem leszek k*rva mert a zenekaros pólóimhoz feketére festettem egyszer a körmöm-Igaz már lemostam,mert idegesített,hogy egy kicsi lekopott belőle azt már meg is látszódott...
13/L
Nem tudom miért lenne k.rvás. Nálunk anya már várta, hogy ki mikor kezdi el. A nővérem 15 évesen, én vele együtt 13 évesen kezdte körmöt festeni. A húgom is 13 éves volt. Anya nem akadt ki az elején segített is, hogy jól nézzen ki. Most már szép mintákat is festek rá. Anya csak akkor akadt ki mikor a húgom elkezdte festeni a haját.
A körmömet fekete, lila, bordó, fehér színűre szoktam festeni mintákkal.
16L
Istenem,ettől még senki nem lesz k.rva,sem ribi.Ez csak festék,ami körömlakklemosóval lejön.
Én is kiszoktam festetni a körmömet,mégsem vagyok ribi,teljesen normális vagyok.
Hagyjuk már ezt a "korán kezdik" szöveget...Attól még senki nem feküdt le senkivel,mert ki volt festve a körme -.-
nekem anya így reagált a fekete körmömre: jajj nemáár fekete?ez olyan kis emós :D
én meg felidegesítve: nem az istenem..-.-
amúgy én azért festettem feketére mert egyik osztálytársam is olyanra festette -aki nem mellékesen életvidám,aranyos lány- és megtetszett.
és tényleg hagyjuk ezt a korán kezdik szöveget merthogy nem azért sminkeli,festi a körmét egy tizenéves mert felnőtté akar válni(mondjuk én most magamról és az ismerőseimről beszélek nem általánosságban) hanem azért mert zavarja a bőre,például a pattanás miatt,nem tudom mért baj hogy nem akar ragyás képpel végigvonulni a sulin/utcán/akárhol.Körömfestést pedig azért,mert szimplán bejön.Le lehet rólunk szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!