Miért vannak kibukva a fekete körmökön? 13L
Figyelt kérdés
Apukám este felzavart, hogy mossam le a körmöm. Mi ezen akkora nagy dolog?-.-"
13L
2011. júl. 26. 23:22
1/31 anonim válasza:
Igaza volt. 13 évesen nem kell kur-vásan kinézned.
2/31 anonim válasza:
egyrészt 13 évesen minek kifesteni, másrészt a fekete olyan mintha kalapáccsal végigverték volna az ujjaidat.
3/31 A kérdező kommentje:
A fekete mióta k.rvás? Amúgy akkor minek vették meg nekem?:D
2011. júl. 26. 23:34
4/31 anonim válasza:
A fekete köröm, olyan halotti. Ha meghal valaki, elkezd hulla foltos lenni, a körme feketére változik azzal kezdődik az egész, majd a bőre, újjai, na erre emlékezteti azokat, aki láttam már halottat. Viszont azt elmagyarázhatod, hogy tini vagy, és csak a szárnyaidat próbálgatod, nem túl nagy sikerrel. Mi lenne, ha nem feketét hanem világos kék lakkot választanál, az kevésbé gáz, de még mindig felnűnő.
5/31 A kérdező kommentje:
És alapból se öltözöm miniribinek, zenekaros póló+szakadt farmer:P
2011. júl. 26. 23:36
6/31 A kérdező kommentje:
Világos kék múlt héten volt:)
2011. júl. 26. 23:36
7/31 anonim válasza:
mert máshogy áll egy 13 éves KISlánynak meg máshogy egy 20 éves nőnek(nézd meg pl. oroszlán szonját a csillag születikbe fekete körömmel)
naaa ezért küldött fel apukád lemosni a körmöd! hozzáteszem, jól tette.
bocsi
8/31 A kérdező kommentje:
De én alapból kb. így öltözöm, csak nem hordok leggingst:
így már jobban összeáll a kép, nem?:P
2011. júl. 26. 23:53
9/31 anonim válasza:
Én is kb. ennyi idősen festettem először feketére a körmöm (a szüleim vették a festéket. :D), és nem mosatták le. Nem értem, hogy ez miért lenne k.rvás vagy hasonló. Meg ha úgy öltözöl, ahogy írod (kb. én is úgy), akkor meg szerintem teljesen passzol az egész...
10/31 anonim válasza:
rám sosem szóltak, hogy milyen színű a körmöm... 10 évesen festettem feketére, 13 éves koromra áttértem a rózsaszín mániára (előtte csak fekete volt...) és azóta is tart (16 vagyok) apám néha húzta a száját, mert nem tetszett neki, de nem szólt. Néma gyereknek meg anyja sem érti a szavát ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!