Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennél, ha a lányod a...

Mit tennél, ha a lányod a tiltásod ellenére befestené a haját?

Figyelt kérdés
Ha a lányod abban a korban festené be, amikor még te személy szerint nem látod jónak és ezért nem engeded meg neki, hogy befesse. És mindezt a lányod titokban tenné. (Nem tudtad megelőzni a dolgot...)
2011. júl. 26. 19:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%

beletörődnék, hogy most éppen ilyen lesz a haja. Én is ezt csináltam 13 évesen. Megvettem a festéket, a nagynéném befestette a hajam (nem túlzottan izgatta, hogy megengedték-e, ahogy engem sem) anyám meg kb 2 nappal később vette észre, de nem volt semmi. Igazából sose mondta, hogy nem lehet... Csak előtte nem engedte a melírt.

Szóval be volt festve, húdejó barna helyett fekete haj. 1 hónap alatt kikopott és azóta is barna a hajam.

Egyszer mindent ki kell próbálni.

2011. júl. 26. 19:14
 2/17 anonim ***** válasza:
32%

Én biztosan elég szigorú szülő leszek, de nagyon mérges lennék rá. Valamit tuti eltiltanék tőle (ami nagyon fontos neki).

Bár az én anyám szemrebbenés nélkül leborotválta volna a hajam, ha én ilyet teszek (úgy, hogy ő határozottan megtiltotta).

A neveléstől függ, én szigorú nevelést kaptam, de jobb is volt így.

2011. júl. 26. 19:16
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Már nem tudom pontosan hány éves voltam amikor pont ezt csináltam. Anyukámnak akkor pont rossz időszaka volt, senkinek semmit nem engedett. Kissé el szomorodtam. Apukám meg látta rajtam, hogy valami gond van, elmondtam neki, azt mondta, hogy jó szálljak be a kocsiba. Megálltunk az első drogériánál és még aznap este befestette apukám a hajamat:) amikor anya meglátta, apára haragudott csak. De rögtön megtetszett anyának a hajam és utána már ő festette:)
2011. júl. 26. 19:17
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
első vagyok. Azért még az is lényeg, hogy hány éves és hogy milyenről milyenre festette. Mert ha pl kiszőkítette, figyelmeztetném, hogy azzal sokkal jobban tönkre teszi a haját, ha meg lilára, rózsaszínre, akkor én is leborotválnám...
2011. júl. 26. 19:21
 5/17 anonim válasza:
84%
ez azt jelenti, hogy nem hallgat rád. ha 13 év körül van, akkor én elmennék vele a fodrászhoz, és visszafestetném az eredeti színűre, hogy tudja a csajszi, ki a főnök otthon.. ha már 15-16 éves, akkor fölösleges vele foglalkozni, mert már tud dönteni róla, milyen külsővel szeretne járkálni az utcán, és ezt el is kell fogadni :) mondd, hogy tényleg jól áll, de ha véletlenül csomókban hullana a haja, akkor majd jusson eszébe, hogy kinek volt igaza..
2011. júl. 26. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
megkérdezhetnénk hány éves egyeltalán?
2011. júl. 26. 19:28
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Semmit sem.Kitépkedni nem tépkedném neki ki,mert mégis csak a lányomról van szó,egyszerűen csak elmondanám neki,hogy nagyobb dolgokban azért hallgasson majd rám.
2011. júl. 26. 20:05
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Mennyi idős a gyereked? A tekintélyem megőrzése végett(mivel elmondtad hogy nem engeded h. befesse) adnék valami büntit,nem hatalmasat,de azért a miheztartás végett. Nekem elég rossz élményem van az első hajfestésemről,anyám tökre lealázott a bartánőm előtt,pedig már voltam 15-16 azthiszem,én olyat biztosan nem fogok csinálni soha.
2011. júl. 26. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

hány éves? milyen volt a haja és milyen lett?

ne bántsd.

2011. júl. 26. 21:10
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
A legfontosabb kérdés valóban az, hogy hány éves csajról van szó. Mert ha ilyen 11-13, akkor én biztos lecseszném és megbűntetném egy kicsit (hangsúlyozom; KICSIT), de ha már 15 felett van, nem nagyon csinálnék semmit. Persze kifejezném a nemtetszésemet, de ráhagynám. De semmiképp ne borotváld le a fejét (ahogy azt javasolták már előttem), az a lehető legszarabb megoldás!
2011. júl. 26. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!