Miért van szükség zseblámpára a koliba?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:25
1/5 anonim válasza:
1. hátha elmegy az áram
2. ha kimész vécére, nem kell villanyt kapcsolni a szobában
3. olvashatsz a paplan alatt :)
2/5 anonim válasza:
Zseblámpára mindig és mindenhol szükség van, otthon is, hogy ha például áramszünet van, akkor tudj világítani vele.
Emellett éjszakai tanulásnál is jó, magadra húzod a takarót és nem zavarod a többieket az alvásban. Bár én ilyenkor inkább elkértem a plédeket és körbebaldachinoztam az ágyat (emeletes ágy alsó részét), így égethettem a kis olvasólámpát.
3/5 A kérdező kommentje:
:) Kösziii. És am még annyit, hogy még is vmi ötlet, hogy mire an még szükség..amire nem is gondolna az ember??? :)
2011. júl. 26. 12:49
4/5 anonim válasza:
Hát én már 10 éve voltam középiskolás kolis, de ott este 10-kor központilag lekapcsolták az áramot a szobákban, csak a mosdóban, tanulószobában volt.
5/5 anonim válasza:
Szünetmentes táp nagyon jól jön egy koliban,főleg ha olyan a rendszer hogy 10kor lekapcsolják az áramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!