Rettegek a szeptembertől. A suliban, ahova járok az egész osztály utál, de főleg a cicababák akik állandóan sértegetnek, gúnyolódnak stb. nagyon félek hogy mi lesz. Segítség!?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 00:40
11/36 anonim válasza:
Akkor rossz suliba jársz :D 5. voltam
12/36 A kérdező kommentje:
de nincs lehetőségem iskolát váltani.
2011. júl. 26. 01:17
14/36 anonim válasza:
* miért nincs?
énis azt teszem:)
15/36 A kérdező kommentje:
hosszú...
2011. júl. 26. 01:18
16/36 A kérdező kommentje:
ha lehetne akkor normális válaszokat amik lehetőleg tartozzanak ide... Thank
2011. júl. 26. 01:22
17/36 anonim válasza:
szerintem idetartozik, mert nem fogják abbahagyni
18/36 anonim válasza:
4. vagyok ... kár hogy rossz irányba változtál, és ezt a nem beszélek fűvel fával nem értem ... mert beszélsz valakivel nem kell mindent elmondanod neki, de úgy ne is várj valakitől barátságot, ha nem beszélsz senkivel, az olyanokat senki se szereti, mert azzal nem lehet jókat társalogni, azt beállítják olyan kis szerencsétlenkének, és azért csúfolódnak ... ha beszélgetsz, azt lehet úgy is hogy: szia hogy vagy? mi történt a nyáron? képzeld én finom dinnyét ettem. (ez csak egy példa :D) szóval az a lényeg, hogy lehet beszélgetni úgy is, hogy nem mondod el a magándolgaidat (pl. nekem vannak olyanok amit el szeretnék mondani x-nek meg y-nak, de tudom, hogy megbánnám, mert attól félnék, hogy nehogy elmondja ennek, meg annak, meg vannak olyanok, amiket tényleg jobb megtartani magamnak)szóval ahhoz, hogy ne csúfoljanak, tenned is kell, (bár én sem írom alá, hogy mert valaki csendes piszkálják, de az is igaz, hogy annak nem igazán lesznek barátai) szóval csak bátran :)
19/36 A kérdező kommentje:
köszönöm a 4.-nek. De én nem tudnék senkihez csak úgy odamenni és spontán beszélni vele, egyszerűen félek hogyan reagálnak és lehet, hogy pont egy olyan emberrel állok szóba aki később csak még "pokolabbá" teszi az életem. Egyébként szerintem engem már régen beállítottak olyan kis hülyegyereknek, mert nem vagyok ilyen kurv@ [már bocsánat] de már kihozza belőlem :/
2011. júl. 26. 01:37
20/36 anonim válasza:
4.vok: köszi a 79esnek :) ... a kérdezőnek meg: látod nem csak én mondom, és ne is menj oda akárkihez, hanem először osztálytársakkal társalogj, és ahogy ő velük jóba vagy, (tőlük nem kell félni, hisz már ismeritek egymást, bántani nem bánthatnak, csak jobb véleménnyel lesznek rólad, persze ha megpróbálsz te is igazodni néha hozzájuk) és lehetőleg ne a beképzelt kis p.csákkal, hanem normálisabbakkal, és amúgy én se vok ku.va, mégis megtaláltam velük a hangot, (de am a mi osztályunkban nincs is olyan beképzelt emberke, talán 1-2, de azokkal nem kell foglalkozni, van rajtuk kívül más is), és ha ráéreztél, hogy hogy kell barátkozni, akkor ha beszélgetsz valakivel, onnan bármi lehet, csak nem szabad elrontani ... és nem úgy kell, hogy ott van egy akárki na beszélgessünk, hanem ha valahonnan ismered, akkor köszönsz (ez alap, ha csak valaki nem olyan bunkó) és minden a köszönéssel kezdődik, és mosolyogj! az nagyon sokat jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!