Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek az normális, ha...

Szerintetek az normális, ha egy szülő megengedi a 14 éves lányának, hogy a pasijával bezárkózzanak a szobába?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 12:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, ha le akar feküdni a pasival, nem befolyásolja, hogy magára csukhatja-e a szobája ajtaját, megoldja máshol, máskor. Csak lehet, hogy tiszta, rendezett környezetben jobb, mint az árokparton, mert anyu szigorú.
2011. júl. 26. 17:05
 22/27 anonim ***** válasza:
Nekem osztálytársam a barátjánál aludt..13 éves a lány ...
2011. júl. 27. 14:11
 23/27 A kérdező kommentje:

Utolsó, te jó ég...

Az a szomorú, hogy a szülők szeretnek amögé bújni, hogy "én megbízom a gyerekemben" és nem veszik észre, hogy cseszhetik, hogy megbíznak-e benne, vagy sem, a hülyeségét megcsinálja, Ez nem bizalomfüggő.

2011. júl. 27. 14:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem, nem bizalomfüggő, hanem a nevelés ereményességét mutatja: hülye-e a gyereked, hogy mindenkivel lefekszik. Ha meg egy, állandó partnere van, akkor terhes lesz-e. Ha se terhes, se kur*a nem lesz, elmondhatod, hogy jól csináltad a dolgod.
2011. júl. 30. 17:18
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
engem még pasi nélkül se enged bezárkózni a szobámba...ajtó az azér van hogy nyitva legyen és be lehessen látni -.-
2011. aug. 1. 21:49
 26/27 anonim válasza:
Ha a lány nem egy legutolsó tini r*****, akkor igen. Nyugi, nem csak amiatt akarnak bezárkózni,hogy szexeljenek. Leginkább kamaszkorban van az embernek szüksége a bezárkózásba akár egyedül akár a ,,szerelmével". Ebben a korban kap szeretet először, más korabelitől. Meg amúgyis ha esetleg elcsattan egy csók még nem lesz se r*****, se huligán :D
2020. okt. 1. 14:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Az én anyukám szigorú volt, így 20 évesen különböző nyilvános helyek mosdójában/öltözőjében, ill. egyéb kreatív helyeken pl. padlás kellett megoldanunk.
2020. nov. 9. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!