Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most már mindig így lesz?

Most már mindig így lesz?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm friss párkapcsolatban van, mikor beszélek vele akkor elég sokat beszél a pasijáról. Én már néha nem bírom szólok neki,hogy ne csak róla beszéljünk. Tudom, hogy ez még neki új de akkor is. Lehetne rám is tekintettel. Vagy én már nem vagyok fontos neki?
2011. júl. 24. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
70%
De,fontos vagy neki ugyanúgy,csak most a párkapcsolata a lényeg..:DD nyugi,ez így lesz még egy darabig és ha elhagyja a párja,akkor majd úgyis beszéltek másról.
2011. júl. 24. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
77%

Egy kicsit "tűrj", ha szereted a barátnődet. Tudom, néha már rettentően idegesítő tud lenni, amikor valaki állandóan a barátjáról fecseg, de mint mondtad: ez most neki új. Tele van reményekkel, örömmel, boldogsággal, amit szeretne megosztani másokkal - mert szerelmesnek lenni (vagy akár csak annak hinni magunkat) csodálatos dolog :)

Nem lettél kevésbé fontos neki, csak most el van telve ezzel a sok érzéssel. Az igazi barátság pedig áldozatokkal jár: jelen esetben azzal, hogy még egy kicsit elviseled őt így. Hiszen elvileg így is szereted a barátnődet, nem igaz? Akkor miért olyan nehéz megvárni, míg kiéli az első rózsaszín napokat.

Én is átéltem ezt a legjobb barátnőmmel, néha már csak átkozódtam magamban, hogy miért kell órákat a srácról beszélgetni, de idővel elült a dolog, és visszatértek a régi témák is. Úgyhogy, tessék egy kis türelmet gyakorolni és megpróbálni teljes szívből örülni a boldogságának :)

2011. júl. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!