Most már mindig így lesz?
Egy kicsit "tűrj", ha szereted a barátnődet. Tudom, néha már rettentően idegesítő tud lenni, amikor valaki állandóan a barátjáról fecseg, de mint mondtad: ez most neki új. Tele van reményekkel, örömmel, boldogsággal, amit szeretne megosztani másokkal - mert szerelmesnek lenni (vagy akár csak annak hinni magunkat) csodálatos dolog :)
Nem lettél kevésbé fontos neki, csak most el van telve ezzel a sok érzéssel. Az igazi barátság pedig áldozatokkal jár: jelen esetben azzal, hogy még egy kicsit elviseled őt így. Hiszen elvileg így is szereted a barátnődet, nem igaz? Akkor miért olyan nehéz megvárni, míg kiéli az első rózsaszín napokat.
Én is átéltem ezt a legjobb barátnőmmel, néha már csak átkozódtam magamban, hogy miért kell órákat a srácról beszélgetni, de idővel elült a dolog, és visszatértek a régi témák is. Úgyhogy, tessék egy kis türelmet gyakorolni és megpróbálni teljes szívből örülni a boldogságának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!