Az apámról lenne szó. Te mit tennél a helyemben? = (
Előre szólok, lehet, hogy rossz kategória..
Az a helyzet, hogy inni kezdett..mikor már kezdett rendbe jönni minden a családdal. És most lám elissza az összes pénzt, anyum nemtud mitcsinálni.. Én meg minden áldott nap sírva nézem ahogy tántorog, meg kötekszik, kiabál stb. És a legrosszabb, hogy félek tőle! Gondoltam már, hogy talán szólok az orvosnak/rendőrnek vagy ilyesmi..de mivan ha akkor engem elvisznek ?! Anyuval milenne ?? Mit csinálhatnék..? Mindjárt itt a suli is..ilyen állapotban álítsak oda..félek nagyon.. :( Pls adjatok vmi tanácsot..
14/L
16/L vagyok ismét. AZ én szüleim is elváltak, de együtt élnek, és szerintem én apumnak is van nője, de én sem akarom anyumnak elmondani :)
NAgyon erős vagy, hidd el:) És sajnálom, hogy ilyenen kell keresztülmenned.
Nincs valaki felnőtt, akinek még ltudod mondani, hátha ad valami tanácsot? Én anno kértem segítséget, elmondtam egy olyan felnőttnek akiben nagyon megbízom:) OSztályfőnök esetleg? Vagy legjobb barátnő, annak szülei? Hátha tudnak valami hasznos tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!