Az apámról lenne szó. Te mit tennél a helyemben? = (
Előre szólok, lehet, hogy rossz kategória..
Az a helyzet, hogy inni kezdett..mikor már kezdett rendbe jönni minden a családdal. És most lám elissza az összes pénzt, anyum nemtud mitcsinálni.. Én meg minden áldott nap sírva nézem ahogy tántorog, meg kötekszik, kiabál stb. És a legrosszabb, hogy félek tőle! Gondoltam már, hogy talán szólok az orvosnak/rendőrnek vagy ilyesmi..de mivan ha akkor engem elvisznek ?! Anyuval milenne ?? Mit csinálhatnék..? Mindjárt itt a suli is..ilyen állapotban álítsak oda..félek nagyon.. :( Pls adjatok vmi tanácsot..
14/L
Megértelek. :( Sajnálom nagyon. Én is ilyen apa mellett nőttem fel. Nagyon nehéz volt lelkileg. 18 évesen elköltöztem tőlük 300 km-nyire.. aztán rá két évre meghalt az apukám :(( Nagyon szerettem, de képtelenség volt már vele együtt élni, sőt egy légtérben tartózkodni, az élő fába belekötött állandóan. Elvonóra, stb. nem ment, pedig az csak úgy lehet, ha önként hajlandó menni. Szóval... nálunk az idő "oldotta" meg ezt a rossz helyzetet!
Anyukád sem tud rá hatni? Testvéred van?
orvos rendőr nem tud mit csinálni vele el nem viszik azért mert iszik.
apám is alkoholista, iszonyat módon haragszok rá, sajnos el kell tűrni vagy anyuddal elköltöztök máshova ha van rá lehetőség.
Szia :) 16/L vagyok.
Én is vltam hasonló helyzetben, csak nekem egy női családtagom tette ezt. Nálunk bevállt, hogy kifakadtam és sírtam, mikor józan állapotban volt, azóta egy kortyot nem ivott! De nem mindenkinél válik be, nem tudom, nem ismerem apudat, csak leírtam, hogy nekem bevállt.
NAgyon sok lelki erőt kívánok neked, mert kelleni fog, de ami nagyon fontos, hogy a történtekért semmiképp se okold majd magadat, mert te nem tehetsz róla :) Az jó, ha eljárogatsz otthonról, próbálj a legkevesebbet sérülni lelkileg.
Uccsó válaszoló... :( Kiborulás...áá, nem hatná meg..Am akkor ezt értsem úgy, hogy amíg nem bántalmaz testileg, addig nem tesznek semmit ?!
Amúgy agyba-főbe csalja anyumat..de nem mondom el neki, mert nemakarok még több fájdalmat..(mármint anyumnak) És papíron elváltak..csak együtt élnek... :/ köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!