Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen volt amikor legelőször...

Milyen volt amikor legelőször próbáltad ki a tampont? Anyukád mit szólt érte?

Figyelt kérdés

Anyukádnak,hogy jelentetted ki,hogy váltani szeretnél? Hány éves voltál?Azóta is azt használsz?Volt vele annyi bajod mint a betéttel?

ui: elegem van a betétből de 13 és fél évesen tampon?

2011. júl. 16. 19:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én is 13 évesen kezdtem el használni, de nem mondtam anyunak.
2011. júl. 17. 10:22
 12/21 anonim válasza:

Én is 13 évesen kezdtem.. egy osztálykirándulás miatt.. vidámparkba mentünk, és a betét veszélyes lett volna..

ezért 2-3 nappal ezelőtt kipróbáltam, de anyukám tudta. kényelmes, csak jól kell felhelyezni ..

2011. júl. 17. 11:13
 13/21 anonim ***** válasza:
használj nyugodtan minit! Utáltam a betétet, mái napig utálom! csúszkál, a szárnyas meg kidörzsölte a lábam, meg zörög...stb és nagyon undorítóan néz ki amikor látom pisilés közben. mini tamponhoz tisztaságit érdemes barakni. elvileg azt nem kéne úgy érezned szüzen sem (ha az vagy). én gyűjtöttem a pénzem tamponra és nem mondtam anyukámnak.
2011. júl. 17. 12:42
 14/21 anonim ***** válasza:

12 evesen jott meg eloszor(nyaron) es kb akkor kezdetm el tampont hasznalni amikor szeptemberben kezdodott a suli.

Eloszor csak tornaorakra es edzesekre (vizilabda) de kesobb (kb 14 evesen) teljesen atszoktam a tamponra.

Mindig tampont hasznalok + tisztasagi betetet (Libresse micro, mert ezt barmilyen bugyihoz hasznalhatom [link] )

Szerintem probalkozz minosegi tamponnal (O.B.) es a legkissebb merettel.

Ahogy irta Adrienn fontos a kezmosas (en kezfertotlenito zselet is hszanalok) a tampon felhejezese elott.

Olvasd el a tajekoztatot (ott leirjak a helyes felhelyezest es kivetelt is).

Anyukammal vettuk az elso doboz tampont es teljesen termesztes volt szamara, ahogy szamomra is.

Nagyon fontos, hogy rendszeresen jarj nogyogyaszhoz innentol!!

Eloszor anyukaddal menj szerintem, mert en kellemetlenul ereztem magam elegge.

2011. júl. 17. 23:08
 15/21 anonim ***** válasza:

vki írta,h éjszakára betétet használj.

én kb. 4 éve használok tampont éjjel is,és semmi gond vele.

nekem kényelmetlen és undorító a betét,mert mindent érzek...na mindegy is ez az én véleményem

2011. júl. 18. 15:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem 14 évesen jött meg, és első alkalomtól kezdve tampont használok. Van nővérem, így először nem is kellett anyukámmal vetetni. Aztán csak annyi volt, hogy kértem hogy vegyen minit (mert csak normal volt, attól meg féltem egy kicsit..), és vett.

És igen, azóta is azt használok. Betétet max egyszer-kétszer használtam, de engem taszít, undorom tőle és kényelmetlen is. Biztos meg fogja érteni anyukád, gondolom ő is azt használ ! :)

2011. júl. 19. 02:21
 17/21 anonim ***** válasza:

Édes élet, amikor a mini tampon is elég! Élvezzétek ki! :o)

Nekem (szülés után) első nap olyan erős, hogy a szuper +++ tampon betéttel kombinálva egy óra alatt csuromra ázik... :o(

34/N

2011. júl. 19. 08:28
 18/21 anonim ***** válasza:

08:28

Ja, mármint nem most szültem, hanem a szülés óta mindig ilyen... :o)

2011. júl. 19. 08:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem 11 évesen jött meg először. Azt tudni kell rólam, hogy irtózom s vértől, rosszul vagyok tőle. Kb. 2 alkalommal használtam betétet, utána azonnal váltottam, mert egyszerűen minden egyes pisilésnél elkapott a hányinger.

Azóta is tampont használok és sokkal jobban szeretem, mint a betéteket.

Anyumnak épp vásárolni voltunk, szóltam neki, hogy vegyünk már nekem tampont. Megnéztük, hogy az egyik minőségi márkából melyik az akciós és megvettük... Nem csinált belőle problémát.

:)

17/L

2011. júl. 19. 16:25
 20/21 anonim válasza:
idén jött meg (13 és fél; lány) és ugye pont nyár volt, és másnap muszááááj volt elmennem strandra.. mondtam anyunak, hogy másnapra vegyen nekem tampont, azt mondta h jó.:D vett, csak a nővérem akadt ki, viszont a másik nővérem az meg pont ajánlotta..:DDDD
2011. aug. 14. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!