Hányadikban lógtál legelőször a suliból? :D
Figyelt kérdés
Szóval hányadikban?.Miért?Nem volt kedved suliba menni, egy doga miatt vagy miért? :D Kiderült? Rendszeresenn csinálod? :D2010. aug. 31. 17:25
1/21 anonim válasza:
9.be kezdtem el,egy sz*r iskolába jártam,ahol nemvoltam egy nagykedvenc,emiatt inkább nem nagyon jártam be:D:D
aztán 10.be átkerültem máshová,ott meg nehéz volt a suli,amiatt :P:D
2/21 anonim válasza:
jah és most ugy megpróbálom elkezdeni az évet,hogy nem lógok..:D:D
3/21 anonim válasza:
Soha sem lógtam suliból, és nem is fogok.
Mi a vicces a lógásban? És mi benne a dicsőség?
Szégyen.
4/21 anonim válasza:
Hát én először 11.-ben aztán rendszeresen!!18éves koromban már én igazoltam azt a 3napot ami jár:) Plusz jó fej volt az osztályfőnököm!:)
Jah és én nappalin szakmát tanultam estin meg érettségit egyszerre.......mind a két suliból lógtam!!:) De még így is letudtam érettségizni meg szakmunkás vizsgázni egyszerre!!:D
5/21 anonim válasza:
Először tavalyelőtt, amikor tizenkettedikes voltam. :D Azelőtt inkább csak az iskolai ünnapségekről lógtam (pl. mert eszembe jutott, hogy hopp, pont most van a könyvvásár a Vörösmarty téren - ki is osontam a díszteremből, hehe), ez viszont előre kitervelt, szándékos bűncselekmény volt.:D Reggel nyolcra mentem fogorvoshoz, kb. két-két és fél órát voltam ott (gyökérkezelés), és amikor végeztem, kértem igazolást, amire kivételesen nem írták rá, hogy pontosan hánytól hányig nyögtem a székben. Gondoltam, akkor hadd ne menjek be a második matekra sem, amúgy is utáltam, a tanárt is - helyette elsétáltam a Rákóczi úti Libribe, hogy megnézzem, megvan-e egy bizonyos könyv. Nem derült ki, mert úgy tudták, hogy fogorvosnál vagyok. Év végén pedig megbuktam matekból. (Nem a lógás miatt, hanem azért, mert nem tudok számolni.)
6/21 anonim válasza:
17.35-ös vagyok megint. Egyébként azóta nem lógtam, ez volt az első és egyetlen eset.
7/21 anonim válasza:
Konkrétan , egész órát még nem lógtam, de olyan már volt ,hogy tesi óra feléről leléptem ,mert a tanár mással volt elfoglalva. És egyszer-egyszer előfordult már , hogy nem mentem be egy napra, de akkor igazolták nekem, szóval az nem is lógás.
10/21 anonim válasza:
Én 7.ben de csak utolsó óra előtt léptem le...ha ez lógásnak számít...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!