Hányadikban lógtál legelőször a suliból? :D
Figyelt kérdés
Szóval hányadikban?.Miért?Nem volt kedved suliba menni, egy doga miatt vagy miért? :D Kiderült? Rendszeresenn csinálod? :D2010. aug. 31. 17:25
12/21 anonim válasza:
4.ben.. doga volt amire nem tanultam :S
13/21 anonim válasza:
Huh én 7.be elégsokszor lógtam :D kicsit meglámpáztam a lázmérőt x) aztán mindig kaptam orvosi igazolást :D
igazából kitünő tanuló vagyok, de az osztálytársam miatt néha kikészültem, és inkább itthon feküdtem egésznap
Mos tmegyek 8.-ba és első félévbe nem szeretnék lógni.. aztán felvételi után meg már szerintem mindegy xD :D L/14
14/21 anonim válasza:
Én nem kifejezetten lógtam.
Csak kicsit megfáztam meg már elegem volt a suliból úgyhogy picikét rájátszottam és elmentem dokihoz.
Mondtam a dokinak,hogy elég ha kiír 2 napra kipihenem magam és utána megyek suliba.
Hát na kellett egy kis pihenő;)
15/L
15/21 anonim válasza:
8.-ban bár nem tudom mennyire számít annak,mert csak utolsó óráról(ami tesi volt) és teljesen fel voltam mentve :D 15/L
16/21 anonim válasza:
hát 8-10 ritkán de elsunnyogtunk egy-két órát.
11-be már rendszeresedett
most 12 vagyok tele lyukassal szval nincs szükségem lógni
17/21 anonim válasza:
Hát, talán középiskolában fordult elő, többször is, semmi extra ok, csak úgy buliból. 33/N
18/21 anonim válasza:
Ez nem kifejezetten lógás volt. Még 5.-ben az évvégi nagydogák közben. Reggel fájt a hasam kicsit és rájátszottam hogy nagyon fáj. Szégyenlem, de nagyon kimerült voltam és nem tanultam a dogákra. A Pál Utcai fiúkból irtunk nagy dogát(fogalmazást a csatáról, meg szövegértőt) Ez csütörtök volt. Elmentünk a dokihhoz és péntekre kiírt. Hétvégén megtanultam és hétfőnmegirtam az egyik dogát Kedden a másikat. De a keddit elcsalatm ert a többiek nme nézhették apiszkozatot én meg a tankönyvtárban irtam ahol nem volt senki(tanár a mellettem lévő teremben órát tartott) és lestem a piszkozatot:S:$ Szégyenlem nem vagyok rá büszke, de ha bármikor máskor is ilyen stresszes lennék megtenném.
20/21 anonim válasza:
Én nyolcadikban kezdtem volt hogy első két órát volt hogy egész napot (de ez csak tényleg ritkán) általában doga miatt, néha meg elmentünk cigizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!