Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csajok! Ti is cikinek érzitek...

Csajok! Ti is cikinek érzitek ha reggelre átáztok? 15/L

Figyelt kérdés

főleg ha van fiú testvéred :(

valamikor még anyukámnak is élek elmondani,hogy olyan lett a paplan :(

2011. júl. 16. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem például szinte mindig hajnalban jön meg, összevérzem a paplant, huzatot, aztán reggel moshatom ki még a pizsiből is. Utálom, de ez van, nincs mit szégyelni sem ezen,sem a magömlésen.
2011. júl. 17. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is szinte mindig este jön meg. Nekem nem ciki elmondani. Volt, hogy a párom nálunk aludt és akkor jött meg, de azt sem éreztem cikinek. Testvérem nincs.
2011. júl. 21. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:

ez abszolút nem ciki. ez nem úgy működik, hogy te befolyásolod mikor jöjjön meg vagy álljon el. ha átáztál akkor ez van, nincs semmi baj, letusolsz és kész. van mosógép ki lehet mostni az ágyneműt is. ajánlom én is a tampon + betét használatot illetve éjszakára éjszakai betét esetleg törölköző alád. anyukádnak meg nyugodtan szólj ha ilyen történt hidd el vele is történtek hasonló dolgok. az öcséd vagy a bátyád meg ha még nem is de előbb-utóbb ugyis megtudja hogy mi az a menstruáció :)

18/L

2011. júl. 21. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!