Miért tartják ezt cikinek? (lent)
Nekem az első csók tavaly lett meg de ilyen "csók" idézójeles mert annyira sz*r volt h soha többet nem csináltam csak szájrapuszi xD első b.nőm volt...hamar vége is lett hála :D
18f
Ilyenkor kérdezem én:
azok a barátőid akik ezeket kérdezik hány IGAZI barátjuk volt?És jelen helyzetben van-e IGAZI barátjuk?
:)
köszi a válaszokat:))
utolsónak: most, hogy végiggondolom mindegyiknek volt 1-2 barátja, de most meg sírnak mert csak kihasználták öket. teljesen igazad van:)
De itt most nem arról van szó, hogy aki nyelvescsókol az mire viszi az életben, meg stb. Mindenki úgy csókol, ahogy neki jól esik. Vannak a nyelvesek, és vannak a szájrapuszisok.
Én pl a nyelves csókot szeretem. Volt egyszer régen egy bnőm, aki nem hagyta, hogy átdugjam a nyelvem, csak szájrapuszit engedett (és azt is csak ritkán). Nekem ez nem tetszett, mert én nem ilyen vagyok. Nem illettünk össze. Vége is lett.
Mellesleg szerintem, ha valaki undorodik a másik nyelvétől, akkor sokminden mástól is undorodik. Ami bigott vallásos közösségekben okés, de a szexuális forradalom után már talán több mindent is be lehet vállalni. Persze, hogy ki mire vágyik, mindenkinek a saját dolga. Sem az egyik, sem a másik nem elítélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!