Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítség! 14 éves fiam le...

Segítség! 14 éves fiam le akar feküdni a barátnőjével! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az én "kicsikém" megismerkedett egy 16 éves lánnyal,kétszer találkoztak eddig és mos azt tervezik,hogy a lány eljön hozzánk.A fiam arra kér,hogy ha itt lesznek akkor menjünk el itthonról egy órára.

Beszéltem vele,mondtam neki hogy ne akarjon még szexuális kapcsolatot,találkozzanak még egy jó párszor,stb stb...de ő hajthatatlan.A lány már nem szűz,állítólag több fiúja is volt már,nem egy tisztességes kislány,a fiam mégis odáig van érte!

Mit tegyek?Hagyjam őket kettesben vagy tiltsam meg a szexet? Csak attól tartok,hogy ha nem itthon akkor máshol úgyis megtörténik a dolog....

2011. júl. 16. 08:32
1 2
 11/12 elena95 válasza:
0%
tudja ő mit csin.szereti is ,a tiltó szóra csak megharagszik rád,semmi értelme még mindig jobb ha otthon csin.csak ne nyiss rájuk:D,meg lassan 15 és felnő egyszer neki is elkell kezdenije ..és lessz még jobb brnője is,de lehet h a csaj mostmár megtanullja a tisztességet,és nemfogja elhagyni a fiadat később.de azt kérdezted tőle h tényleg szereti a lány v csak azér jár vele mert csak azt akarja...,hat az igaz h elég fiatal 14 évesen egy 16 évesel,de ha szereti nem tucc mit csin.
2012. júl. 29. 15:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Ő már nem csecsemő joga van hozzá. Nem tudod meg akadájozni ő már kamasz tini serdülő korba lépett ami a szülőknek egy nagyon nehéz kor, ha úgy tetszik itt szakad el tőled a gyerek.
2019. okt. 1. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!