19 éves lány vagyok, az normális amikor közeledne felém egy fiú mindig beijedek? Nem tudom visszacsókolni . Segitség
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 18:02
1/3 anonim válasza:
Szerintem attól van, h nem érzel semmit a srác(ok) iránt, ha lesz olyan, aki komolyan felkelti az érdeklődésedet, nem fogsz ezen gondolkozni:)
2/3 Vilcsianyuja válasza:
igen, ha beijedsz, akkor valószínűleg nem estél abba a nagy-nagy lángoló szerelembe... anélkül meg úgy látszik, neked nem megy. vannak olyanok, akik a nagy-nagy érzelem nélkül is kellemesnek érzik, de ha te nem vagy ilyen, attól még nem vagy defektes. vagy csak nem bízol a pasiban, csak arra tudsz gondolni, hogy esetleg bénának találja a csókodat, kinevet, otthagy stb. ez is meg fog oldódni, csak ne rágódj folyton ezen, egyébként meg lehet, hogy ő bénábban csókol, mint te :oD
3/3 anonim válasza:
szerintem pedig lehet,hogy szereti.csak ugy gondolja,hogy az nem lehet,hogy ez pont vele történik vagy valami.velem is volt ilyen tavaly.eszméletlenül bele voltam esve valakibe és amikor ott tartottunk volna,hogy járjunk beijedtem én is.még mindig nem tudom,hogy miért.:SSzerintem beszéld meg az illetővel,hogy hadd gondolkozz vagy hadd szálj mgadba és utána menni fog!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!