S. O. S.! Segítség! 15 éves srácnak mit adjak ajándékba?
Köszönöm! ez tényleg jó ötlet csak az a baj ,hogy ő nagyon mást hallgat mint én és amit szeret az mind megvan neki a telefonján illetve a számítógépén...erre már én is gondoltam...de sajna ez nem lenne túl jó megoldás.:((
Esetleg ha valami más is eszetekbe jut kérlek írjátok meg...nagyon fontos lenne.
Szia!
Átlagos ajándékot vegyél, amire nem lehet megjegyzéseket tenni!
Ha zenéket írsz ki neki, és mondjuk neki már megvannak MP3-ba, akkor azzal semmit sem értél!
Elektronikai cikkeket szintén felesleges venni, mert, ha tegyük fel, kap még 2 barátjától ugyanolyat vagy hasonlót, ismét felesleges lesz!
Vegyél neki valami finom csokoládét, egy üveg Tokaji Aszút, mondjuk 3 vagy 5 puttonyost, egy pl. Monster Energy üdítőitalt, és szépen csomagold be.
Nem kell ilyen ajándékozásoktól félni! Nem az ajándék a lényeg, hanem, hogy szívből jöjjön!
Sok sikert!
Hűű...köszönöm már ez is sokat segít!
Esetleg még ötletek?
Mert eddig van neki egy sapka amit a NewYorkerben vettem fekete és van a tetején egy bojt...ezt igazából fogadásból vettem neki...csak a srác nem tud róla hogy én húztam, és megvannak a kedvenc csokiai.És kéne valami kézzel készített.vagy nem is fontos hogy kézzel legyen csak valami normális ajándék mert most a suliban ofőm előt nem adhatok neki egy nagy pohár whiskyt...:\\ :)
Szia!
Kézzel készített dolog, lehet például sütemény, amit Te magad készítesz el!
Ezen kívül:
- Kézzel festett mécses tartók (karácsonyi hangulathoz jó)
- Egyedi, kézzel varrott mackók (átlagos ajándéknak számít mára ez is)
- Faliszőnyeg (sokféle mintával kapható, és sok fiú szereti díszíteni a szobáját)
- Takarók
Nagyjából ezeket tudnám még ajándéknak elképzelni!
Hát ha mondjuk faliszőnyeget vagy takarót kapnék valamelyik osztálytársamtól, azt hiszem, nagyon kiröhögném. :D Az én szobámba nem illik semmi ilyesmi, bár én lány vagyok.
Amúgy ha vettél neki egy sapit, meg a kedvenc csokiit, akkor az bőven elég. Mi sem szoktunk ennél többet adni egymásnak húzáson. :D
15/l
áhh.ez a monsteres ötlet rohadtjó.:DDD (én is fiút húztam:S)
13L
bögre, kulcstartó, telefontartó,toll (neves).
Te ismered, honnan kéne tudnunk, minek örülne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!