Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted én is tömeglány...

Szerinted én is tömeglány vagyok? 14/l

Figyelt kérdés

Hosszú szökésbarna göndör hajam és zöldesbarna szemem van. Nem vagyok valami magas, max 160 cm.

Vékony vagyok, szeretek sportolni (lovaglás, futás, tánc)

Csak néha sminkelem magam, akkor is csak szempillaspirál, és egy kis szemceruza.

Csőfarmert, ülepes gatyát, sortokat hordok tornacipővel, papuccsal, papucscipővel. Szeretem a vidám színeket (zöld, narancs, stb.)

Nem vagyok buta liba, sem stréber.

Szerinted tömeglány vagyok?

2011. júl. 15. 21:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem igen. Minden második lány csőgatyát és ülepes gatyát hord, ami ugyan divat(állítólag) de olyan, mintha beszart volna az illető.
2011. júl. 15. 21:58
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Nincs olyan h tömeglány,max. külsőre...de ha valaki ez alapján itélkezik....
2011. júl. 15. 22:10
 3/14 anonim válasza:
86%
Szerintem nincs is olyan hogy tömeglány . Viszont az ülepesnaci az tömegcucc de nekem is van és nem érdekel mit gondolnak mások :)
2011. júl. 15. 22:30
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem a ruha teszi az ember sem a kinézet hanem a belső ezt jól fogadd meg !
2011. júl. 15. 22:37
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
A kisugárzás fontos, nem a ruha. Szerintem... Azt meg ugye így nem látom:P
2011. júl. 15. 23:14
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nincs olyan,hogy tömeglány,mert mindenkiből csak egy van:D viszont a mostani tömeglány-tömegfiú -nak elnevezett stílus eléggé elterjedt,szóval igen,így úgy tűnik,mintha az lennél,de az jó,hogy nem vagy k.rva:) és ettől talán csak úgy tűnhet,mintha tömeglány lennél,de nem vagy k.rva,ezért tömeglány sem vagy.
2011. júl. 15. 23:32
 7/14 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem írj privátot:P

16/f

2011. júl. 16. 00:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

23:32 most mi van? Akkor valaki vagy tömeglány, vagy kurv@? Azért ez nem így van. És szerintem igen is, ha bemész egy átlagos gimnáziumba, vagy általános iskolába, minden 2 lány ilyen, mint a kérdező. Lehet, hogy belsőleg más, de belsőleg mindenki más. Amúgy meg ne tegyük már a hül.yét emberek. A kérdező is a külsejére kérdezett rá.

Látom lepontoztátok, de én az elsővel értek egyet.

2011. júl. 16. 02:27
 9/14 anonim ***** válasza:
ezt így roh.adtul nem lehet megmondani..
2011. júl. 16. 21:41
 10/14 anonim ***** válasza:
az vagy. de ha ez bolgodít nem ismerek olyan tinit aki ne lenne tömeg egyesek szerint. én is az vagyok. de leszarom, mert akik letömegeznek azok is el tudom, képzelni mennyire egyediek..
2011. júl. 17. 10:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!