Gáz ha anyával megyek moziba?
Dehogy gáz. :) Én is járok néha moziba a szüleimmel, mondjuk nem sokat, évente egyszer kb., de eszembe nem jutna cikinek tartani.
16/l
Miért lenne gáz?!
Én apukámmal is szoktam moziba járni. :)
Anyukámmal meg vásárolgatni, beülni valahova kávézni, pizzázni, stbstb...Pedig van sok barátom, és nem tartom gáznak, ha anyuval/apuval megyek valahová.
14/L
10 eve mikor en voltam ennyi idos, meg nem volt ciki... hogy a mai fiataloknal az e azt nem tudom.mindig van egy idoszak amikor ciki, es amikor nem.
Óvodában: Anya mindent tud
12 évesen: Anya nem is igazán tud mindent
14 évesen: Anya nem is tud semmit
16 évesen: Anya nem is létezik
18 évesen: Anya ódivatú
..................22 évesen: Anya ért ehhez!
35 évesen: Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg Anyát
55 évesen: Bárcsak itt lenne Anya..
75 évesen: Remélem, voltam olyan jó ember, mint ANYA
Én nagyon örülnék,ha valhova még mehetnék vele valaha. :'(
Már négy éve meghalt....
15/L
egyáltalán nem gáz!(: mi pl: eleve tervezünk,ilyen kis csajos napokat^^általában 2hetente van 1 ilyen nap hétvégén...^^olyankor mozizunk,plázázunk vagy ilyesmi^^ én k*rvára élvezem ezeket a programokat:))
14/L
anyum:37:)
miért lenne ciki? sőt örülj h legalább foglakozik veled az anyud:) a legtöbb anya inkább otthon ül mitsem elmenjen egy közös programra..én is ugy szeretnék elmenni anyuval moziba vagy valahova de inkább othhon ül és tv-zik vagy gépezik ..örülj h legalább foglakozik veled:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!