Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz ha anyával megyek moziba?

Gáz ha anyával megyek moziba?

Figyelt kérdés
13/L
2011. júl. 8. 13:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz. :) Én is járok néha moziba a szüleimmel, mondjuk nem sokat, évente egyszer kb., de eszembe nem jutna cikinek tartani.

16/l

2011. júl. 8. 18:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Múltkor a 16 éves lányom és a barátnői könyörögtek hogy menjek velük, mert hogy én milyen jó társaság vagyok. Kiraktam a szép vonalaimat. Szerintem nem voltam ciki . sőőőőt.
2011. júl. 8. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?!

Én apukámmal is szoktam moziba járni. :)

Anyukámmal meg vásárolgatni, beülni valahova kávézni, pizzázni, stbstb...Pedig van sok barátom, és nem tartom gáznak, ha anyuval/apuval megyek valahová.

14/L

2011. júl. 8. 22:36
 14/18 anonim ***** válasza:

10 eve mikor en voltam ennyi idos, meg nem volt ciki... hogy a mai fiataloknal az e azt nem tudom.mindig van egy idoszak amikor ciki, es amikor nem.

Óvodában: Anya mindent tud

12 évesen: Anya nem is igazán tud mindent

14 évesen: Anya nem is tud semmit

16 évesen: Anya nem is létezik

18 évesen: Anya ódivatú

..................22 évesen: Anya ért ehhez!

35 évesen: Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg Anyát

55 évesen: Bárcsak itt lenne Anya..

75 évesen: Remélem, voltam olyan jó ember, mint ANYA

2011. júl. 8. 23:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is ennyi idős vagyok és anyával szoktam menni moziba. Nagyon jó de ő nem szokott hozzá hogy pattogatott kukorica meg cola, szóval ilyenkor nem viszünk rágcsát.Szerintem nem gáz legalább van valami "lányos" programotok :)
2011. júl. 9. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék,ha valhova még mehetnék vele valaha. :'(

Már négy éve meghalt....

15/L

2011. júl. 9. 18:40
 17/18 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem gáz!(: mi pl: eleve tervezünk,ilyen kis csajos napokat^^általában 2hetente van 1 ilyen nap hétvégén...^^olyankor mozizunk,plázázunk vagy ilyesmi^^ én k*rvára élvezem ezeket a programokat:))

14/L

anyum:37:)

2011. júl. 9. 21:26
 18/18 kiss bori18 válasza:

miért lenne ciki? sőt örülj h legalább foglakozik veled az anyud:) a legtöbb anya inkább otthon ül mitsem elmenjen egy közös programra..én is ugy szeretnék elmenni anyuval moziba vagy valahova de inkább othhon ül és tv-zik vagy gépezik ..örülj h legalább foglakozik veled:))

16/L

2011. aug. 1. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!