Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivan anyával? : O 13/L

Mivan anyával? : O 13/L

Figyelt kérdés
sziasztok.megbeszéltem anyával,hogy havi 3000-4000 ft körüli zsebpénzt fogok kapni amit ruhára költhetek.(anyagi helyzet egyenlőre ennyit enged meg). mondtam neki nem akarok egyből a legmárkásabb cuccokra vadászni nekem elég havonta egy jó turi.azt mondta mindig velem fog jönni megnézi mit veszek. (nem pakolom ki magam mi a mai tinik nem hordok szoknyát semmi ilyet sem magassarkút mert még az nem nekem való. de szeretem a jó egyedi cuccokat.) 500 ft ért találtam egy jó bolerót és azt mondta anya semmi olyat nem fog venni..elvárja tőlem hogy bő szárú nadrágot hordjak meg ilyenek..nem szereti ha sálat vagy egyéb kiegészítőket veszek [nyaklánc karkötő stb.] kajak kivagyok akadva semmi ilyet nem enged tiszta maradi..mit csináljak hogy meg engedje :(?
2011. febr. 6. 12:17
 1/6 anonim válasza:
55%
Én 13 /l vagyok és nekem mindig megengedi ha tetszik valami ...mert aztmondja én fogom hordani ... de persze ő sem engedne meg kivillantós cuccokat...nem értem a te anyukád mért nem engedi.....bocsi, hogy nem tudtam igazából választ adni :)
2011. febr. 6. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele megbeszélni a dolgot, kérd meg, hogy mondja el, mért nem szeretné, hogy ilyesmiket hordj, de ne letámadd, ne kiabálj, vagy ilyesmik.
2011. febr. 6. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem az ellenkezője van :D nem hagy békén, és az akarja mindig a legjobb cuccokba menjek suliba / ide-oda , és nyaklánc, karkötőktől már ki vagyok észülve xDD én pont nem az vagyok, aki ki szeret öltözni, évzáróra fehér blúz, meg farmer, soha nem hordok szoknyát, és a hajamat se szoktam túlbonyolítani :D
2011. febr. 6. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az osztályban (9.o.) van egy lány, akinek az anyja veszi a ruháit, de még csak el sem viszi magával, és a csajnak azokat kell hordania. Szegény már teljesen ki van készülve. :( Azért neked ennyire nem rossz a helyzeted, de azért őszintén szólva nem szívesen lennék a helyedben. Mindenképpen próbáld vele megbeszélni, bár nem ismerem az anyukádat, de próbáld mondani neki, hogy nagyon örülnél, hogyha te választhatnád ki a ruháidat, és hogy úgyis te fogod őket viselni.
2011. febr. 6. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondd, hány éves anyukád?

Mert amit írtál, az valami őskori gondolkodásra vall.

Nekem három gyerekem van, 19,18,11 évesek, de olyan ruhát hordanak, amilyet ők akarnak.

A lányom 19, teljesen olyan, mint a mai "normális" lányok, semmi szoknya és magassarkú, és időnként nekem adja azokat a ruháit, amit megunt.

A nagyobbik fiam 18, neki volt kék és fekete korszaka, de kinőtte. A ruháit ő választja, én felháborodok, de megveszem. Ő hordja.

A kisebbik fiam 11, neki bármi jöhet, csak farmernadrág ne. Neki én vásárolok és néha magamnak is tök jó cuccokat találok gyerekméretben (főleg turisakat).

Számomra megfejthetetlen anyukád viselkedése.

Írnál róla többet?

2011. febr. 6. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam ilyenkor jött az apa hadművelet:D Mert apával nagyon egyforma az ízlésünk, és csakis ő tud nekem még most (bár már nem nagyon szoktak) vásárolni egyedül olyan cuccot, amit biztos felveszek:) Amúgy nekem anyu belátta egy idő után, hogy nem vagyunk egyformák, és mindig kinevette, amit választottam, aztán mondta, hogy úgyis én hordom..mondjuk sosem estem át a paci túloldalára, sem árban, sem fazonban..amúgy nálunk az volt a hiba, hogy anyu mindig a nagyon nőcis cuccokat akarta rám aggatni, nekem meg a bohókásabb dolgok, színek tetszettek...próbáld vele megbeszélni, vagy apukádat befűzni;)

Amúgy ha nekem megszületik a kislányom, próbálom majd apa taktikáját képviselni, ő mindig őszintén megmondta, hogy ha valami nem áll jól...kinevettetni meg én sem akartam magam:D

25/lány/kismama;)

2011. febr. 7. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!