Mivan anyával? : O 13/L
Mondd, hány éves anyukád?
Mert amit írtál, az valami őskori gondolkodásra vall.
Nekem három gyerekem van, 19,18,11 évesek, de olyan ruhát hordanak, amilyet ők akarnak.
A lányom 19, teljesen olyan, mint a mai "normális" lányok, semmi szoknya és magassarkú, és időnként nekem adja azokat a ruháit, amit megunt.
A nagyobbik fiam 18, neki volt kék és fekete korszaka, de kinőtte. A ruháit ő választja, én felháborodok, de megveszem. Ő hordja.
A kisebbik fiam 11, neki bármi jöhet, csak farmernadrág ne. Neki én vásárolok és néha magamnak is tök jó cuccokat találok gyerekméretben (főleg turisakat).
Számomra megfejthetetlen anyukád viselkedése.
Írnál róla többet?
Szia!
Nálam ilyenkor jött az apa hadművelet:D Mert apával nagyon egyforma az ízlésünk, és csakis ő tud nekem még most (bár már nem nagyon szoktak) vásárolni egyedül olyan cuccot, amit biztos felveszek:) Amúgy nekem anyu belátta egy idő után, hogy nem vagyunk egyformák, és mindig kinevette, amit választottam, aztán mondta, hogy úgyis én hordom..mondjuk sosem estem át a paci túloldalára, sem árban, sem fazonban..amúgy nálunk az volt a hiba, hogy anyu mindig a nagyon nőcis cuccokat akarta rám aggatni, nekem meg a bohókásabb dolgok, színek tetszettek...próbáld vele megbeszélni, vagy apukádat befűzni;)
Amúgy ha nekem megszületik a kislányom, próbálom majd apa taktikáját képviselni, ő mindig őszintén megmondta, hogy ha valami nem áll jól...kinevettetni meg én sem akartam magam:D
25/lány/kismama;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!