Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csajok! Ti hogyan fogyóztok?

Csajok! Ti hogyan fogyóztok?

Figyelt kérdés
Azért kamaszok témakörbe írom, mert 12-16 éves lányok válaszát várom.
2011. júl. 7. 14:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Futni járok, nem fogyózok.
2011. júl. 7. 16:48
 12/22 anonim ***** válasza:

Én sajnos lusta vagyok:D De nagyon nagy szerencsémre anyukám alkatát örököltem, így sokat nem kell tennem...

175cm és 49kg vagyok...

de most megyek nyaralni, és a punnyadt testemet futással, hasprésekkel, és súlyzózással hozom formába:)

a mozgás nagyon fontos, és az étrend is!

napi 3szor étkezz, rengeteg zöldséget, és még annál is több gyümölcsöt egyél :)

hanyagold a cukros ételek, italok fogyasztását, és én a teljes kiörlésű kenyeret ajánlom:)

krumplit meg cseréld le rizsre!

Nézz körül a neten. nagyon jópofa, finom diétás kaják vannak :)

Meg most jött be a dinnye szezonja... abból egyél annyit amennyit bírsz!

sok sikert.

14L

2011. júl. 7. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Én 165centi vagyok,és 55kg.

3hete kezdtem a fogyót,akkor voltam 60kg.Naa valjukbe egész jól haladok,52-ig megsem állok.:) Annyi az egész,h minden este 100felülés,(nem 1szerre)és 6óra után csak dinnyét eszek,és persze nem zabálom magam tele.

13L

2011. júl. 7. 21:07
 14/22 anonim ***** válasza:

ma 15:27

Na, most van egy kicsit több időm, úgyhogy próbálok neked egy kicsit hosszabban írni.

Valaki írta a napi 3x-i étkezést. Na, azt NE csináld!

Naponta legalább 5x egyél, de ne túl sokat, így nem lassul le az anyagcseréd.

Igyál minél több folyadékot [napi 2-3 liter legalább]. Szénsavmentes ásványvizet, vagy cukormentes [esetleg édesítőszerrel édesítsd, ha muszáj, de ez meg az aszpartám miatt nem túl jó] teát. A cukrozott "löttyöket" [cola, sprite, fanta, stbstb] kerüld. Ha gyümölcs szörpöt szeretnél inni, akkor inkább csinálj házilag, mert a boltokban kaphatókban is sok cukor van.

A tésztát, rizst, zsíros húsokat lehetőleg kerüld.

Próbálj minél több csirke/pulykamellet, halat, zöldségeket és gyümölcsöket enni.

A kenyeret is próbáld mellőzni, de ha nagyon muszáj, akkor lehetőleg teljes kiőrlésűt egyél.

Leírom én hogyan szoktam enni:

Reggeli: müzli tejjel [legtöbbször, nagyon imádom. én gyümölcsös Kellogg's szoktam enni, nem tudok ráunni. :D]

néha szoktam virslit enni [2-t]. Régebben majonézzel és kenyérrel ettem, de mivel a majonézben nagyon sok kalória van, ezért most inkább mustárral helyettesítem, kenyeret pedig nem eszek mellé. Rántottát, omlettet, tükörtojást, és főtt tojást is szoktam reggelizni. [nem csak magában. pl a sonkás rántottát imádom]

Tízórai: natúr joghurtot, gyümölcsös joghurt, müzliszeletet, diétás kekszet, gyümölcsöt szoktam enni.

Ebéd: Amint írtam, próbálok minél több csirke és pulykahúst, és halat enni, de ezek már nagyon unalmasak [főleg a csirkemell], úgyhogy mostanában több zöldséges kaját eszem. Kéthetente egyszer, vagy hetente egyszer eszek tésztát. [mondjuk most nagyon durva volt, egy hét alatt 3x ettem tésztaételt O_o]

Rántottát, virslit, tejberizst, tejbegrízt is szoktam enni, ha már anyuval nagyon nincs ötletünk, hogy mi legyen az ebéd.

Uzsonna: Ugyanaz, mint a tízórai.

Vacsora: Nem mindig vacsizom, mondjuk mostanában [szerencsére] szoktam inni 1 pohár tejet, vagy tejeskávét, vagy dinnyét eszem. [azért dinnye, mert 80%-ban vizet tartalmaz, és 100 grammban csak 29 kcal van]

Remélem segítettem valamennyit, ha van kérésed, akkor nyugodtan írj. :)

14/L

2011. júl. 7. 23:22
 15/22 anonim válasza:

Én nem írnám le,hogy mit csinálok...mert tudom,hogy rossz és talán baj is lehet belőle.És azt is tudom,hogy nincs semmi értelme mert már kipróbáltam és 3 nap alatt visszahíztam mert a 3 nap alatt azt ettem amit akartam.

De fogytam 2 kilót.(Amit visszafogok hízni tudom)

Nincs semmi értelme,de lesz egy találkozóm ahol jól szeretnék kinézni.:D

2011. júl. 7. 23:24
 16/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, persze, hogy lehagytam valamit. :P

74,5 kg voltam, mikor elkezdtem fogyózni, most 56,9 kg vagyok. [165 cm-hez]

Kb félév alatt fogytam le. De ez a félév olyan volt, hogy 1 hónapig teljesen felfüggesztettem a fogyózást [még a fogyókúra elején], meg viszonylag sokat bűnöztem. [húsvét, mekizés barátnőkkel, éttermi vacsora a családdal, esti pizzázások, etc...]

Meg az elején azt hittem, hogy 1 pizzában [egy 25 cm átmérőjűben] csak 1000 kcal van [valahogy kiszámoltam, csak épp rosszul, mert duplaannyi kcal van benne], így minden héten 1x bevágtam 1 egész pizzát, de az a vicc, hogy ebben az időszakban ment legjobban a fogyókúrám. :D

Tornázás:

Évközben járok heti 2x 1 óra táncra, meg ugye ott vannak azok a szerencsétlen tesi órák, mikor nem csinálok semmit, de míg eljutok suliba az én tempómban [mindenki szerint iszonyat lassan gyalogolok], az 20 perc, ami ugye naponta 40 perc séta, + elég sokat bicikliztem, meg néha lejártam edzőterembe, + minden este nyújtottam.

Mostanában:

Eléggé ellustultam, van, hogy egész nap csak ülök a gép előtt, de tegnap megfogadtam, hogy mostantól mindennap mozogni fogok valamennyit. Ha nem is megyek sehova, akkor is minimum 30 percet fogok biciklizni a környéken, de anyuval ma megbeszéltük, hogy minden este 10 felé el fogunk menni közösen sétálni a környéken. :)

Eddig rossz idő volt sokáig, most szerencsére megint jön a jó idő, és mehetek strandolni, meg többet lehetek kint a szabadban.

Remélem ennyi mozgás elég lesz, és hogy nyaralás alatt nem hízok meg >< :D

14/L

2011. júl. 7. 23:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Naszóval ma 23:22 voltam.

Amúgy nekem 51 kg a cél. :)

2011. júl. 7. 23:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Megint én.

Egyébként az én méreteim: 83 [mell] - 66 [derék] - 87 [csípő]

Vagyis kb 1,5 hónapja még ennyi volt. :D

2011. júl. 7. 23:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem inkább a lábaimmal vannak gondjaim. :d.

165 cm 50 kg.

De futok biciklizek..

12|L

2011. júl. 8. 01:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Ne úgy fogyózz hogy nem eszel,hanem oda kell figyelni hogy mit eszel,és mennyit! Én sajnos bele estem az anorexiába,és a bulimia is kezdett kialakulni nálam,162 centi körül vagyok,és 42 kg voltam,most gyomor problémáim vannak,van hogy aludni/enni,semmit nem tudok miatta csinálni,úgy fáj,volt hogy anyukámék szóltak rám hogy egyek,mert nem kívántam semmit. Most viszont észbe kaptam,igaz nem látszik rajtam hogy híztam,de a súlyom most már nem 42,hanem 49 kg. Nem is voltam kövér,csak bebeszéltem magamnak. :| Szóval inkább a mozgásra és a helyes táplálkozásra figyelj,és 6 óra után már ne nagyon egyél,ha lehet. :) Ezt csak azért írtam le,hogy ne csinálj ilyet,és nem hánytattam magam,csak szerettem volna,de soha nem jött össze,szóval inkább hagytam.

16L

2011. júl. 8. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.