Túlságosan ragaszkodok anyukámhoz?
Szóval én egy 14 éves lány vagyok.Apám elhaygtt minket, ikor még anyukám hasába voltam, ezért nincs is más senkim csak ő. Ezért midig is nagyon anyukás voltam és még mindig az vagyok naagyon...Csak az a baj, hogy a mostohaapám mindig rám szól hogy hagyjam már békin anyut amikor épp nagyon rámjön az anyukázás. És mindig attol félek, hogy valami történik vele, és akkor nem tudom mit csinálnék :(
Normális ez a nagyon nagy ragaszkodás?
Huhh... biztos normális, de érdemi választ nem tudok adni, mivel én nem ragaszkodom az enyémhez kb. semennyire. Na jó, nem mondom, hogy szar a viszonyunk, de nem valami "szoros". Nagyjából olyan, mintha sima haverok lennénk.
Egyébként szerintem is enyhül majd ez az idő múlásával, de az sem baj, ha netán így marad. A nevelőfatert meg szard csak le, semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!