Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én érzem magam sokszor...

Csak én érzem magam sokszor ilyen reményvesztettnek és magányosnak, vagy ez kamasz-nyavalya?

Figyelt kérdés

Már megőrülök az előítéletektől, az igazságtalanságtól, az örökös piszkálódástól, hogy sosem lehet békességben élni..

13 éves lány.

2011. júl. 4. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Igen, ez a kamasz - nyavalya :D
2011. júl. 4. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Ő, ja.

16/l

2011. júl. 4. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Fejezd be a rinyálást. Amúgy meg majd elmúlik.
2011. júl. 5. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Minden embernek általában van ilyen "szakasza" az életében. Szóval nem egyedi a problémád... majd elmúlik előbb-utóbb :)

18_F

2011. júl. 5. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Velemis ezvan.: \
2011. júl. 5. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja.Kamasz nyavalya.Én most 32 vagyok. Emlékszem, mennyit harcoltam a szüleimmel. Nehéz lehetett nekik. remélem, nekem könnyebben kezelhetőek lesznek a gyerekeim .természetesen nem figyeltem oda soha igazán arra, amit mondtam nekem a szüleim.Kevéssen múlt, hogy elcsússzon az életem. Azóta persze már kialakult az egzisztenciám. (több diploma,jó meló, lakás, férj, gyerek,ami kell) szerencsére azért még sem voltam olyan liba...
2011. júl. 5. 21:52
 7/7 anonim válasza:

Több diploma, persze. De a "kevésen" az két s, a "mégsem" pedig külön írva. :)

A kérdezőnek: Ez valóban kamaszkori nyavalya, és igen, el fog múlni idővel. Az viszont mindenkinél változó, hogy mikor. Sajnos az érettség, akárcsak a szülés ideje, egyre jobban kitolódik, vagy sokaknál el is marad. Ez generációs probléma. Olvass könyveket, tájékozódj sokat, tapasztalj meg minél többet az életből, és ne kövesd a trendeket! Ezzel segíthetsz a legtöbbet az érési folyamatnak.

2014. máj. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!