Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem engedik hogy barátnőmmel...

Nem engedik hogy barátnőmmel aludjak mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt vagyok 1éve én vagyok 18éves bar0átnőm pedig 16 és a szülei nem engedik hogy együtt aludjunk pedig nem lenne baj. Mit tegyek? nem tud valaki valamilyen trükköt amivel meg lehetne oldani hogy megengedjék?
2011. júl. 3. 21:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.

LEPONTOZTAM AZ ÖSSZESET HEHE!!! Amúgy jó dolgokat írsz, bocsi, csak nem tűröm a 100%-os válaszolókat!

2011. júl. 3. 23:15
 22/27 A kérdező kommentje:
igen érzem de úgy gondolom egy év után már ennyire bízhatnánk bennünk és amúgy se azt akarjuk hogy mikor együtt alszunk szeretkezünk hanem el akarunk tölteni egy estét egymás karjaiban mint kér szerelmes nem szeretkezni szóval nem értem és a védekezéssel sosem volt baj miért most lenne?
2011. júl. 3. 23:21
 23/27 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezt így el kell mondani anyukának is. Őszintén, nyíltan, egyenesen. Én értékelném, szerintem ő is értékelni fogja. Hagyjátok ki hogy a lány már nem szűz, de mondjátok el, hogy nem akartok szeretkezni, csak egymás karjában aludni, mondjuk nyitott ajtónál. Így nyugodt lehet ő is. De akkor ne éljetek vissza a bizalmával, mert iszonyú mérges lesz és igaza is lesz! Tartsátok be amit megígértek.
2011. júl. 3. 23:23
 24/27 A kérdező kommentje:
én betartanám mert épp beszéltük barátnőmmel, hogy csak ennyit akarunk de hát ha nem lehetséges nem tehetünk semmi sajnos...
2011. júl. 3. 23:57
 25/27 anonim ***** válasza:

mi is azt csináltuk hogy:barátom átjött hozzánk 1 filmet megnézni....a filmnek 11körül volt vége.a film utolsó 15percére "bealudtunk" látták anyuék,és inkább azt mondták,egyedül ne mászkáljon éjjel a barátom.és mivel csak 2szoba(enyém és a szüleimé)van ezért aludjon 1 szobában velem,de ne egy ágyban!barátomnak megágyazott anyu,a földön...-.-" mire elaludtunk(én is,barátom is,szüleim is)volt már éjfél....xd kb. 2ig anyu+apu 5percenként kukkoltak be h mizu van(de nem szólaltak megxd) de mi nem voltunk hülyék,hisz 1ágyban szerettünk volna aludni,így vártuk h mikor aludnak el anyuék...(tudtuk,h befognak nyitni az első 1-2órában...ismerem őket ennyire...xd)de úgy döntöttünk,inkább most nem alszunk egyótt,kitudja lehet reggel benyitnak...de éjjel,óránként kukkoltak be...(de mi nem voltunk 1 ágyban)reggel amikor keltettek minket,külön voltunk.nálunk reggelizett a barátom,mondták h este benéztek többször is,(tettetük h mi nem tudjukxd) és h nem láttak semmi roszat...és mondták,ha barátomal szeretnék aludni legyen,de ha "azt" szeretnénk csinálni,védekezzünk.

nagyon jó volt a szüleimnek,és nekünk is,h ennyire meglehet bizni bennünk,és bennük...(:

akkor voltam 15-16,barátom 17-18...(:

24/N

2011. júl. 4. 20:46
 26/27 anonim ***** válasza:
Légy egy kicsit még türelemmel. Beszélj a lány szüleivel bizonyosísd hogy megbízhatnak benned és nem akarsz semmi rosszat. Együtt kell őket megnőznötök arról hogy nem fogod teherbe ejteni a kicsi lányukat.
2011. júl. 5. 14:23
 27/27 anonim válasza:
szerintem az "elaludtunk filmnézés közben storyt" játszátok el nálatok.
2011. júl. 8. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!