Nem engedik hogy barátnőmmel aludjak mit tegyek?
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
LEPONTOZTAM AZ ÖSSZESET HEHE!!! Amúgy jó dolgokat írsz, bocsi, csak nem tűröm a 100%-os válaszolókat!
mi is azt csináltuk hogy:barátom átjött hozzánk 1 filmet megnézni....a filmnek 11körül volt vége.a film utolsó 15percére "bealudtunk" látták anyuék,és inkább azt mondták,egyedül ne mászkáljon éjjel a barátom.és mivel csak 2szoba(enyém és a szüleimé)van ezért aludjon 1 szobában velem,de ne egy ágyban!barátomnak megágyazott anyu,a földön...-.-" mire elaludtunk(én is,barátom is,szüleim is)volt már éjfél....xd kb. 2ig anyu+apu 5percenként kukkoltak be h mizu van(de nem szólaltak megxd) de mi nem voltunk hülyék,hisz 1ágyban szerettünk volna aludni,így vártuk h mikor aludnak el anyuék...(tudtuk,h befognak nyitni az első 1-2órában...ismerem őket ennyire...xd)de úgy döntöttünk,inkább most nem alszunk egyótt,kitudja lehet reggel benyitnak...de éjjel,óránként kukkoltak be...(de mi nem voltunk 1 ágyban)reggel amikor keltettek minket,külön voltunk.nálunk reggelizett a barátom,mondták h este benéztek többször is,(tettetük h mi nem tudjukxd) és h nem láttak semmi roszat...és mondták,ha barátomal szeretnék aludni legyen,de ha "azt" szeretnénk csinálni,védekezzünk.
nagyon jó volt a szüleimnek,és nekünk is,h ennyire meglehet bizni bennünk,és bennük...(:
akkor voltam 15-16,barátom 17-18...(:
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!