Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem engedik hogy barátnőmmel...

Nem engedik hogy barátnőmmel aludjak mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt vagyok 1éve én vagyok 18éves bar0átnőm pedig 16 és a szülei nem engedik hogy együtt aludjunk pedig nem lenne baj. Mit tegyek? nem tud valaki valamilyen trükköt amivel meg lehetne oldani hogy megengedjék?
2011. júl. 3. 21:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
én türelmes vagyok csak ez kicsit rosszul esik hogy nem bíznak bennünk aztán nem tudom hogy erre hogy kellene reagáljak mert igazából az ő szülei főleg az anyukája tart minket vissza mindenbe :S
2011. júl. 3. 22:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én valahol megértem, gondolom anyuka nem akarja 16 évesen abortuszra kísérni a lányát. Én se akarnám. Esetleg ha megbeszélnétek anyukával (nagyon normális stílusban!) hogy tudtok védekezni, és mindig van nálatok gumi, és nem az akció közepén húzzátok fel... szerintem nagyobb biztonságban tudná a lányát, ha látná, hogy komolyan tudtok védekezni.
2011. júl. 3. 22:42
 13/27 A kérdező kommentje:
ha megtudná hogy lefeküdtünk soha többet nem találkozhatnék vele :D ezt komolyan megmondta nekem hogy 18éves koráig hozzá nem nyúlhatok a lányához :D
2011. júl. 3. 22:48
 14/27 anonim ***** válasza:

Én ezért nem írtam neked erről a szexelős témáról mert mondtad hogy konzervatívak..gondoltam azt sem engedik :S

Hidd el nem benned nem bíznak! Bármilyen fiúval járhatna a lány akkor is így viselkednének! Ne vedd személyes sértésnek ők csak a lányt védik.

L/20

2011. júl. 3. 22:52
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor nem tudom. Én is konzervatív vagyok, és én se nézném jó szemmel, ha a 16 éves lányom szexelne (pedig fog, nem vagyok naív) de én biztosan értékelném, ha elém állnának, és elmondanák, hogy megtörtént, meg is fog, DE ésszel és tudnak védekezni. (Remélem tényleg tudtok, most nem fogok kiselőadást tartani az abortuszról, de okosan fiatalok!!!).
2011. júl. 3. 22:55
 16/27 A kérdező kommentje:
elhiszem csak sokszor kicsit elszomorít aztán mintha kicsit elmenne a kedvem ettől a kapcsolattól :(
2011. júl. 3. 22:56
 17/27 anonim ***** válasza:

Másban is hátráltat az anyukája? Van még valami amit nem enged meg?

És sztem ne is gondolj rá hogy emiatt szakítasz a lánnyal mert ettől nem lesz jobb senkinek, csak rosszabb lesz neked is meg neki is.

L/20

2011. júl. 3. 23:02
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha ettől elmegy a kedved biztosan nem vagy szerelmes. Az én apám úgy vágta ki a férjemet első este nyolckor (20 éves voltam!!!) mint a macskát, és mégse ment el a kedve. Amíg össze nem házasodtunk nem is alhattunk se náluk, se nálunk. 1 év után mondjuk albérletbe költöztünk talán emiatt is tehát sok értelme nem volt, de így volt, és a kedvünk nem ment el egymástól a nehézségek ellenére sem.
2011. júl. 3. 23:02
 19/27 A kérdező kommentje:
de én nagyon szeretem csak nekem nagyon sz@r az hogy heti egyszer láthatom 1 órára és tényleg semmit nem akar engedni elmehetünk sétálni de ellenőrzéssel szinte alig vagyunk úgy hogy nem figyelnek minket .
2011. júl. 3. 23:07
 20/27 anonim ***** válasza:
46%

Azért annyira nem lehet szoros az ellenőrzés ha mégiscsak le tudtatok feküdni...

Biztosan azért mert én is szülő vagyok, de én valahol megértem anyukát. Titetket is, ez nagyon rossz lehet, de inkább ti kamaszok kínlódjatok, mint meg kelljen öletni egy élő magzatot. Ugye érzed a kettő súlya közti klönbséget?

2011. júl. 3. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!