Most mi van köztünk a barátnőmmel?
a legjobb barátnőm egyszerűen kiakaszt! megbízhatatlan. bármi titkot elmondok neki, elmondja. nem tudom lekoptatni, tanórán is mindig zaklat, hogy ne 'stréberkedjek' - válaszoljak a tanár kérdésére. kb eddig mindig miatta voltam a bajban, és bele untam.
nem tudok elmondani neki semmit se, mert visszamondja. BÁRKI mond el neki bármit, a fél világ megtudja utána. magánélet, szaftos, unalmas, az mindegy ő visszafecsegi.
van egy fiú, akivel jobban kijövök mint vele, barátság szinten. amikor Vele vagyok, akkor mindig hisztizik, hogy lerázom. nem bír leszakadni rólam!
állandóan oltogat, de úgy, hogy már fáj, ésha nekem van egy rossz szavam, ő sértődik be, de ha nekem szól be, én ne merjek megbántódni.
a volt barátaimat se bírta elfogadni, mindig (pl most is) részben az ő nyomására szakítottam, beoltottam, és most miatta is kinlódok!
állandóan nyaggat, hogy el-e folyt a sminkje, vagy ilyenek. ha tükröt lát, odarohan és flegmán nézegeti magát..
mit csináljak? szerintem nem bírom többet a bff-nek hívni, mostanában túl sokat szúrt a hátamba, és már kezd kiakasztani a nagyképűségével.
Szerintem is beszéld meg vele! Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de úgy veszem észre, hogy manapság menőségnek számít a szemétkedés meg az arrogancia. Mondd el neki, hogy téged megbánt a viselkedése, mondd el neki, hogy mik voltak azok a szituk, amikor olyat tett, ami neked rosszul esett. Mondd meg neki, hogy ha ezt nem érti meg, ne beszéljetek inkább többet.
Ha magához tér, az jó, megmarad a barátságotok. Ha meg nem, hát jobban jársz, hogy nem kell vele tovább foglalkoznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!