Mit jelent ez az álom valójában? Mi történhet még köztünk a volt barátnőmmel? Összejöhetünk még?
Ha Réka más másnak terül ki, mint furulyaszó a sivatagban, és másnak kivetkőzik, mint tavasszal a cseresznyefa virága, és úgy bánnak vele mint a lopott bicajjal, egész nap csak tolják, akkor az álmod semmit nem ér! Álmodhatsz te kopogást, ha farcsontja más pocakján kopog. álmodtam énis, hittem is, azóta felébredtem, álmaim le s*arom is
sokszor azt álmodod amin egésznap jár az agyad, vagy azt, akit már majdnem elfelejtettél csak az agyad álmaidban előszedte mikor épp megakarta alvásod közben semmisiteni az emlékét is.
CIPRALEX - ÉS TOVÁBBLÉPSZ!
EGY HOZZÁÉRTŐ- A szociális fóbiaként is ismert szociális szorongásos zavar a társas helyzetektől való túlzott félelemmel jár. A betegek hajlamosak arra, hogy kerüljék az olyan társas helyzeteket, amelyek szorongást, illetve kellemetlen feszültséget okoznak nekik.
A generalizált szorongás túlzott szorongással és/vagy aggódással jár. Az aggodalmak jellemzően a mindennapi életben gyakori tevékenységekkel kapcsolatosak.
A Cipralex filmtabletta enyhíteni fogja ezeket a tüneteket, és a hatására jobban érzi majd magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!