Hogy tudnék leszokni arról hogy 2naponta igyak? (alkohol) 15L
Utolsó ezt nagyon kedvesen aranyosan leírtad, de nem hinném, hogy itt sörről lenne szó.
Amúgy én együtt érzek és nem ítéllek el mint a legtöbben. Nekem is volt piás korszakom 16 évesen, amikor CSAK huszonévesekkel barátkoztam (legalább heti 3x én is be voltam kicsit csiccsentve). Viszont nekem sose a boldogság elérésére kellett, csak egy kiegészítő elem volt. Amikor nem ittunk hanem pl. elmentünk a János-hegyre (Budapest), akkor is iszonyú jól éreztük magunkat.
Ahogy mások is levették függsz tőle. Nem hinném, hogy sikerülne a csökkentős módszer, ahhoz sok akaraterő kell. Egyszerűbb 3-4 alkalommal annyira túlinnod magad, hogy egy életre megutáld a piát. Nekem bejött :) bár előtte vállaltam egy olyat, hogy nem iszom 72 napig. Mióta az letelt nem bírom az alkohol ízét. Plusz kiütöttem magam egyszer nagyon durván whiskey-kólával, pezsivel és abszinttal.
Én eljutottam már odáig, hogy sz@r a pia, nem vezet sehova.
Ha szimpi a módszer de nem válik be, még mindig kipróbálhatod a csökkentős módszert. Sok sikert 18/F
Igen, azt is csinálhatod, amit az utolsó írt, bár az a kevésbé egészséges módszer lenne. Szóval igyál addig, míg ki nem hányod a beled és míg bírsz járni. Na, ha ezt megcsinálod, biztos nem a piában leled majd az örömödet utána.:D
De ha ez nem válik be, ott van a fokozatos leszokásos módszer, de ahhoz tényleg kell egy nagy adag akaraterő. Hajrá!
ez vicc, ugye?
ha valamit nem akarsz csinálni, akkor ne csináld.
és azonnal szakíts meg minden kapcsolatot ezekkel az állítólagos barátaiddal. majd megtanulod, hogy nem azok a barátaid, akikkel együtt lógsz, mert épp nincs más dolgotok és mindenféle ökörséget csináltok együtt, mert nem jut jobb az eszetekbe..
Hogy "leszokj" a piáról, ne vedd a kezedbe... nem vagy te még alkoholista, akárhogy is sajnálkoznak itt a kedves kommentelők!
Csak egy példa:
Egy 14-15 éves gyerek elkezdi, hogy ő már kattog, mert nem gyújtott rá fél órája. És még csak egy hete "cigizik"...
Menőnek tűnhet az ilyen, de hidd el, nem az. Sokan meghaltak már a cigi és a pia miatt! TE még nem vagy rászokva, NEKED még van esélyed! Szóval ne a fejjátszással foglalkozz, hanem azzal, ami a te dolgod: tanulás, barátokkal (nem trógerek), családdal, stb.
A hülyeségeket meg hagyd meg azoknak, akik agyilag 0-k!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!